Следвайте ни

Стефан Янев загатна кой може да е следващият служебен премиер

viber icon

Служебният премиер Стефан Янев очаква отново да заеме същата длъжност в следващия служебен кабинет. Това заяви самият той от Габрово.

„Основната задача на новото правителство ще бъде да произведе поредните избори. Ролята на служебния кабинет е да бъде еднакво отворен и отговорен към всички политически формации”, каза Янев.

„Дали ще има нови политически формации зависи от хората. Ако на гражданите им липсва нещо, то такива формации ще има”, добави той.

„Свършихме прекалено много неща. Предвид политическата ситуация се наложи да извършим и нетипични за един служебен кабинет неща. Трябваше да взаимодействаме с парламента, за да внесем корекции в бюджетните актуализации”, каза още Янев.

Янев добави, че българските граждани могат да бъдат спокойни, защото в страната има наличен финансов ресурс, който да се справи с предстоящите кризи в страната.

По-късно днес Министерският съвет ще представи отчет на свършеното през изминалите месеци.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Поглед

Поглед

15.09.2021 | 12:59

За мен главното достигтато е недопуснат медицицински фащизъм. Власта винаги е изкушена да принуждава, ако и се даде възможност. И своеволието може да пресече само противодействието на народа. И ако него го няма, няма и демокрация а власта, НОЩ напр ,става деспотична

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?