Следвайте ни

Стефан Данаилов с първи думи след операцията

Нов етап от моя живот, който ме накара да се замисля колко важно е движението. Така определи инцидентът в дома си обичаният от цяла България актьор Стефан Данаилов.

Той падна преди седмица в Поморие. Той бе откаран по спешност в болница "Бургасмед" на 20 август със счупена тазобедрена става и опериран спешно от топ ортопеда проф. Андрей Йотов и екипа му от болница "Софиямед". "Най-страшното беше болката. На 100 години ще стана, такава болка не съм изживявал. Толкова тъпо всичко се случи...”, разказа Ламбо пред bTV.

Спънал се в маса, след като опитал да я заобиколи. "Туп и полетях. Такава болка... Много неочаквано. Тръгнах да си лягам. Беше много хубав, приятен ден", сподели още той от болничната стая. Операцията му се сторила като шоу, на което присъствал от първия ред. „И в един момент се чува „Начало!”, ама като "Старт!" и като се затичаха някакви хора, като дяволи бам-бум – това е някаква нова система на опериране.

Днес бях поканен от доктора да видя къде всъщност е извършено деянието, аз си го представях като Магурата, като пещера”, сподели актьорът. А инцидентът го накарал да се замисли, че трябва повече да се движи.

Сега започва специална програма за раздвижване. И е категоричен, че няма да пропусне нито едно планирано представление. Стефан Данаилов е благодарен за лекарските грижи и за безкрайната любов, която получава както на сцената, така и зад нея.

Източник: Blitz.bg

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?