1939
Следвайте ни

Стават ясни първите печеливши от играта на МЗ за ваксинирани

viber icon

Утре, 08.10.2021г., в 08.50 часа, в ефира на БНТ ще се проведе първият жребий за един от 102 смарт часовника. Ще бъдат изтеглени 25 печеливши сред ваксинираните лица в периода от 30 септември до момента. Пълните условия за участие в поощрителната игра с предметни награди, организирана от Министерството на здравеопазването, са публикувани на: www.coronavirus.bg.

В играта могат да участват лица над 12 г., които са се ваксинирали срещу COVID-19, без значение дали имунизационният цикъл е завършен. Печелившите участници ще бъдат обявени на интернет страницата www.coronavirus.bg, на официалната страница на Министерството на здравеопазването и на фейсбук страницата на МЗ.  Печелившият трябва да отговори най-късно до 2 дни с потвърждение за получаване на наградата на имейл: [email protected] Ако печелившият не отговори до 2 дни, той губи правото си за получаване на награда. В този случай организаторът ще определи друг печеливш чрез жребий на случаен принцип. 

Всеки, спечелил награда в играта, има възможност да я получи лично, в 14-дневен срок от потвърждението, че желае да получи наградата.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

OffЦА

OffЦА

07.10.2021 | 22:01

Ко ко? Ко ся? Тоалетна хартия ли?

Отговори
2 0
ЗДРАВНАТА   МАФИЯ

ЗДРАВНАТА МАФИЯ

07.10.2021 | 21:57

ДО КЪДЕ СЕ ДОКАРАХМЕ ,,,,,,,, ИГАРЕМ,,,, СИ ТОМБУЛА СЪС......... ЗДРАВЕТО ........АЛЧНОСТА НЯМА ГРАНИЦИ .........

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?