Следвайте ни

Става страшно! Най-зловещите думи на Ванга се чуха за пръв път, всички онемяха

viber icon

Земята ще се сблъска с нови катаклизми и ужасни заболявания, хората ще започнат да губят своя разсъдък, заради което ще продължават да умират, а не от самото заболяване. Тази плашеща прогноза е дала Ванга за 2021 г., пише blitz.bg

Не е изключено ясновидката да има предвид новата коронавирусна инфекция, която вилнее със страшна сила по целия свят. По думите й, лекарство ще бъде намерено. „Човекът е запознат с лечението, просто трябва да го види”, предупредила тя. Възможно е тези думи да са свързани с ваксината, с чиято помощ страшният коронавирус ще бъде победен.

Освен това, Ванга предсказва, че през 2021 г. на Земята ще падне огромен астероид и ще има много жертви.

„Ще дойде време, когато природата ще започне да си взема своето”, пророкува тя.

Ванга е видяла силни пожари, наводнения, цунами, сеизмична и вулканична активност. Тя предупреждава и за необичайни слънчеви изригвания. Природните бедствия ще засегнат повечето страни в света.

Ясновидката говори и за промени във финансовия сектор през следващата година. По думите й, хартиените пари могат да излязат от обращение.

Какво ще се случи с Европа?
„Тълпите дисиденти, представящи се за жертви, ще се превърнат в „слуги на Дявола“. Изказването може би е свързано с настоящата ситуация с многократно увеличаващия се поток от бежанци и нелегални мигранти, заливащ Европа. Тълпите араби, персийци, сирийци ще донесат много проблеми на европейците.

Ванга призова хората да не се паникьосват: „Не роптайте срещу страданието, което ви сполетява. То е прочистващо средство“.

  В предсмъртното си предсказание Ванга говори за бъдещето на човечеството без болести и война. Границите ще изчезнат, няма да има отделни държави, а хората ще живеят като едно приятелско семейство в мир и хармония.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Слава.

Слава.

13.10.2020 | 23:15

Слава на крадецът Боко. Слава.

Отговори
3 3
Слава.

Слава.

13.10.2020 | 22:04

Слава на баба Ванга. Слава.

Отговори
3 4
Да да

Да да

14.10.2020 | 08:05

Вещица.

Отговори
1 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?