Следвайте ни

Старозагорският митрополит Киприан е с коронавирус

viber icon

Старозагорският митрополит Киприан е с коронавирус. Неговият тест е положителен след няколко негативни теста. След изтичане на карантинния период митрополит Киприан ще си направи още един тест за коронавирус.

От Митрополията поясняват, че Архиереят е в добро здравословно състояние, чувства се добре, няма явна симптоматика и е под домашно лечение в Митрополитския дом.

Всички контактни лица на Митрополит Киприан ще бъдат карантинирани и за тях е подадена информация към РЗИ по надлежния ред.

Извършена е дезинфекция на всички помещения в Митрополията, а служителите преминават в дистанционен режим на работа в следващите дни.

Митрополитът работи онлайн и управлява Митрополията без прекъсване. Митрополитът провежда своите заседания и срещи чрез онлайн платформа. Той няма да служи и няма да се среща с хора по време на карантината.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

еийй

еийй

07.11.2020 | 21:38

Аз също съм болен от китайския вирус и за разлика от него не е леко преживяване, но за мен не пише никой както и хиляди други болни. Нито ни се осигури линейка за тест или превоз до лаборатория. Лъжи лъжи Борисов Ангелов и куп ката Каназирска!

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?