Следвайте ни

Станислав Балабанов от ИТН: Ще се разберем, но човекът отсъстваше

viber icon

Писмени споразумения с подписи за подкрепа на новия кабинет няма да има.

„Моралът, достойнството и думата означават повече от някакви подписи. Приоритетите ни по сектори са качени на страницата ни от години. Който иска да ги види – да ги прочете“, каза Станислав Балабанов от парламентарната група на партия „Има такъв народ“. Той припомни, че Барак Обама стана президент с Фейсбук. 

„Огромна част от тези хора са част от екипа ни от доста време. Пламен Николов е с нас от времето на референдума. Дайте шанс на тези хора. Изправени сме пред много проблеми през последната година. Да - фрагментиран е този парламент, но нека опитаме да съставим кабинет“, каза г-н Балабанов.

В социалните мрежи много хора се възмущават от предложената Велислава Петрова за министър на Образованието.

„Тя е изключителен професионалист в сферата, в която се е занимавала. Ако ни дадете шанс, ще видите как ще предложим най-балансирания вариант за справяне с кризата. Велислава Петрова е млада, на 31 години е, завършила е в Кеймбридж – дайте й шанс! Министърът на здравеопазването е също голям специалист“, подчерта Балабанов.

Той припомни, че от публикуването на работата на Петър Илиев, за която се твърди, че е плагиатствана, са минали над 5 години. „Да излезе някой с лицето си и да каже, че този човек е плагиатствал. Има закон - в рамките на 6 месеца който смята, че друг е плагиатствал, да подаде сигнал. От това време са минали вече 5 години. Петър Илиев е изключителен юрист – помогна ни много за референдума през 2016 година. Той води битката в съда за да се опитаме решенията му да станат закон“, добави Станислав Балабанов. 

Представителят на ИТН не разбира как още не е започнала работата на предложения кабинет и вече има викове „Оставка“. 

„В НС винаги сме отворени за разговори по програмните приоритети. Човекът, който най-много желаеше да ги чуе, вчера отсъстваше. Вратата за разговори не сме я затворили. Програмите ни с „Демократична България“ до голяма степен се припокриват“, припомни представителят на ИТН. 

Той призова да се спре веднъж завинаги с темата "ДПС".

„Може да проверите хората ни – тази дълга ръка на ДПС я няма! Никога не сме водили разговори за подкрепа от ДПС. От тях подкрепа няма да търсим – казахме им го на първата ни среща. И те ни казаха – ние подкрепа няма да ви дадем“, каза Станислав Балабанов.

 

Росен Саръмов

Росен Саръмов

Репортер-редактор - екип "Общество"

Росен Саръмов е випускник на Английската гимназия в Пловдив. Завършил е МИО и има магистратура по Външна търговия. Владее отлично английски и руски език.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

А.Дамянов

А.Дамянов

04.08.2021 | 14:54

Този заядлив човек го познавах само по гласа на брифингите на НОЩ в началото на пандемията. Противен глас и противено поведение. Сега след като го видях и визуално ми стана още по противен. Срам за парламентаризма. Бездарен и злобен човек.

Отговори
1 0
Майна

Майна

04.08.2021 | 12:30

А ве Станчо,ела си във Филибето ве майна.Не ставаш за таа работа.Само цапаш.

Отговори
3 0
jon bon

jon bon

04.08.2021 | 11:05

Това наперено момченце е срам за Пловдив!

Отговори
5 0
лъжи на кубици

лъжи на кубици

04.08.2021 | 10:27

ооо пик.льо тава са го правили онези с мустаците със шаячните панталони и с топките в тях....като стисне ръка всичко е уредено...вие с вашето поврътливо поведение шавра.нтийско подведохте всички до един с изключение на вашия списъчен състав от 7/8 гласували за вас .... подведохте че имате топки ..... не нямате вие се изложихте безкрайно .......... само подпис и документа в съда както се изрепчи онова джудже кинта и двайсе тошко щото някой наричал плагиат някой си....келеш подскачащ...и ние можем да влизаме в съда и ние имаме какво да кажем в този съд..... лъжете и никой вече не трябва да ви вярва..............................

Отговори
10 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?