Следвайте ни

Срамът е частично измит! Платиха застраховката на убитата Юлия

viber icon

Частична справедливост за семейството на Юлия, прегазена край Созопол миналото лято от все още неизвестен шофьор.  Банковият кредит от 27 хил. лв. на убитата на пътя е бил изцяло погасен от застрахователя на 19 март. Компанията е превела и всичките 2440 лв. на 9-годишната дъщеря на Ангелова, които тя преди това бе платила под формата на вноски, пише "24 часа".

Ангелова бе прегазена на пътя край Созопол, докато се прибираше към Арапя, първо с такси, което я изостави. Тя оставила кредит от 27 хил. лв., по който има застраховка “Живот”.

Вместо да го погаси веднага, застрахователят поискал данни била ли е младата жена пияна, тъй като при смърт, причинена пряко или косвено от алкохол, не е длъжен да плаща. При фаталния инцидент обаче Ангелова е пешеходец и вината за смъртта категорично е на шофьора на колата.

Сагата как детето плаща по 400 лв. всеки месец бе разказана от “24 часа” през февруари. След публикацията ни от Комисията по финансов надзор започнаха проверка по случая. Тя все още не е приключила.

“Разбрах случайно. Отидох в банката днес (понеделник - б.а.) и ми казаха, че е погасен в петък и дори вече е заличен”, разказа пред “24 часа” бившият съпруг на Ангелова и баща на детето им Цветелин Цеков.
И допълни, че ден по-рано фирмата е превела на дъщеря му парите по внесените преди това вноски.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

И пак ни ми се вярва Чифутски застраховател да плати

И пак ни ми се вярва Чифутски застраховател да плати

22.03.2021 | 22:33

Е случва се Чифут на Чифут да помага Ама вица си е виц де Оня дето го знаете за двамата чифути как се поздравяват сутрин

Отговори
0 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?