Следвайте ни

Спецакция в Сандански! Ловят крадци и грабители

viber icon

Тази сутрин под ръководството на Окръжна прокуратура – Благоевград е започнала специализирана полицейска акция на територията на гр. Сандански.

Целта й е противодействие на битовата престъпност. Установяват се лица, съпричастни към извършване на кражби, грабежи, нарушения на обществения ред.

Очаквайте подробности!

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

ГРАЖДАНИНА ШАРИКОВ

ГРАЖДАНИНА ШАРИКОВ

20.08.2020 | 12:13

НАЛИ ВИ Е ЯСНО ЗАЩО ОХРАНЯВАТ ДОГАН? - ЗА ДА НЕ ИЗБЯГА И НИКОЙ "КУКЛОВОД", ДА НЕ ПРЕЧИ НА КОЛХОЗНАТА СВИНЯ В КРАДЕНЕТО НА ЕВРО ПАРИТЕ. БО-Я-РИШ-НИК! БО-Я-РИШ-НИК! ДАЙ ПАПАША БОЯРИШНИК! :)

Отговори
0 0
АБРАДОКС СТРАШНИЙ

АБРАДОКС СТРАШНИЙ

20.08.2020 | 12:03

НАЛИ ВИ Е ЯСНО ЗАЩО ОХРАНЯВАТ ДОГАН? - ЗА ДА НЕ ИЗБЯГА И НИКОЙ ДА НЕ ПРЕЧИ НА КОЛХОЗНАТА СВИНЯ В КРАДЕНЕТО НА ЕВРО ПАРИТЕ!

Отговори
0 0
АБРАДОКС СТРАШНИЙ

АБРАДОКС СТРАШНИЙ

20.08.2020 | 12:01

ХРИСТО ИВАНОВ, МАЙ ИМА ПО-ГОЛЕМИ ТОПКИ ОТ ВСИЧКИ ПОМ ИЯРИ В МВР, ДАНС, ПРОРА-К УРВАТА.... СВОБОДА ЗА АХМЕД ДОГАН! СМ ЪРТ НА КОЛХОЗНАТА СВИНЯ!

Отговори
0 0
АБРАДОКС СТРАШНИЙ

АБРАДОКС СТРАШНИЙ

20.08.2020 | 12:01

ТОЯ ФИЛМ ЗА ОТКЛОНЯВАНЕ ВНИМАНИЕТО НА ГОВОРЕЩИТЕ СКОТОВЕ, ВЕЧЕ СМЕ ГО ГЛЕДАЛИ. НЯКОЛКО ПЪТИ ДАЖЕ! :) Я НАПРАВЕТЕ АНАЛОГИЯ МЕЖДУ "ПОЧИВКАТА" НА АСАНДЖ В ПОСОЛСТВОТО И "ПОЧИВКАТА" НА АХМЕД ДОГАН В НЕЛЕГАЛНИЯ РУСКИ ЗАТВОР - РОСЕНЕЦ :) ...И "ПОЧИВКАТА" НА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ В СЪРБИЯ :) КОЛХОЗНАТА СВИНЯ СЪЩО Е ВЕЛИКА И ТЯ СИ ПРАВИ НЕЛЕГАЛНИ ЗАТВОРИ, КЪДЕТО ИМА ПОДЛОГИ, ГЛАДНИ ЗА СВИНСКИ ЛАЙ НА И РУБЛИ :)

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?