Следвайте ни

Спас Гърневски: Оставам с ГЕРБ, каквото и да иска синът ми

От две години двамата не си говорят заради политиката

viber icon

"Чаках със сина ми да разговаряме и да се разберем по мъжки. Но той продължи да настоява да се разгранича от ГЕРБ. Вече от две години не разговарям с него и не мога да си обясня какво се случи с него, че започна така категорично да реагира срещу управлението на държавата". Това сподели пред репортера на "marica" депутатът от ГЕРБ и бивш кмет на Пловдив Спас Гърневски  за сина си Георги, който активно участва в протестите срещу правителството. В изявлението си "еpicenter" Георги Гърневски твърди, че се опитва да накара баща си да напусне ГЕРБ.

Семейството преди скандала

Спас Гърневски подчерта, че синът му е образован, интелигентен, има хубава и вероятно добре платена работа, тъй като работи като шеф на доставките на зърнени храни в "Метро" в София.

Георги Гърневски (вдясно) на среща между Бойко Борисов и ръководството на „Метро България“

"Считам, че мъжете трябва да си говорят очи в очи, особено когато става въпрос за политика. Но той започна с много остри забележки и отказа да водим нормален диалог. Не мога да го съдя, той е на 45 години, а и живеем при демокрация - всеки има право на мнение. Подкрепяше ГЕРБ, мен - също, когато се кандидатирах, радваше се, когато ме избраха в първите година и половина. Но нещо се случи и най-вече започна с настойчиви искания да се разгранича от ГЕРБ. Ограничил  съм разговорите с него. Не само че нямам намерение да се откажа от ГЕРБ, но смятам, че трябва да работя с ГЕРБ още по-сериозно. Защото ГЕРБ прави всичко, за да са добре и младите хора като синът ми, и още по-младите, като внук ми, който е на 18", коментира Спас Гърневски.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (23)

Тара

Тара

23.07.2020 | 22:42

Послушай сина си.Младите са по-умни.Като остарееш още ще те гледа сина ти не герб.Те /герб/ще са забравили за теб. .

Отговори
4 1
Иван    Пенев

Иван Пенев

23.07.2020 | 20:06

,,Браво,, Спасчо. Кокъла цвят няма.

Отговори
8 1
Кака

Кака

23.07.2020 | 18:53

Сигурно лапачката е голяма в Герб та се отказвсш и от сина си.

Отговори
17 2
Майна

Майна

23.07.2020 | 18:44

Хора това нещо Гърневски в Пловдив е повод за бъзикане. Мойто куче Бък е по уважавано от него. Този бок.. Лук рева мазни се лиза подметки на тези хора от печатница Д. Благоев Пловдив. Стихове писа. Определяш се като бе партийния комунист... Как ви се струва??! А не стана пафтиец заради тези личности: Вера Вичева, Петко царев, Ганчо Йовчев, Иван фъсов, и Кирил тянчев... Анна Петрова му написа дипломната работа и я изгони ставайки директор... А той работеше в един цех с циганите събираше изрески и по милост го взе един пич Тодор Тодоров за снабдител в отдела си МТС. само като го погледнеше и се напикаваше.. Аз хора толкова проста жива твар не познавам.. Горкото му семейство..

Отговори
16 3
Gerb

Gerb

23.07.2020 | 18:41

Goliam Predatel!!!!!

Отговори
8 2
Карта

Карта

23.07.2020 | 18:33

Гърневски най верен КОМУНИСТ. От БКП.....не можеш да заблуди вече никой.... Под олисялия му мустак има ЧЕРВЕНА ПЕТОЛЪЧКА.... А ВЕЧЕР СЕ КАЧВА НА АЛЬОША И МУ ЦЕЛУВА БОТУША.... СУТРИНТА Е Г Е Р Б....?!?! те го ползват да се гъбаркат с него то се взело на сериозно.... Диагноза аааа!!!!!!

Отговори
15 2
Карта

Карта

23.07.2020 | 18:27

КОМУНИСТА СПАС ГЪРНЕВСКИ!!!! СЕ ЯВЯВА МРЪСНАТА ПАЧ.. АВРА ЗА ИЗБЪРСВАНЕ НА ГЪ... ЗОВЕ....

Отговори
14 3
Ха-ха

Ха-ха

23.07.2020 | 18:21

Като го знам през колко партньори мина през годините, тая вярност към последния ми се види малко като обяснение в любов от жрица на гарата. Че тоя и комунистите е възпявал едно време.

Отговори
18 2
Бойко Ничев

Бойко Ничев

23.07.2020 | 18:20

Един мой приятел изрови от библиотеката повечето от стихотворенията на лицето Спас Гърневски, писани във възхвала на БКП и бивши партийни величия. Чудя се дали да го помоля да ми ги даде, за да ги издам в някое издателство? Ще настане голям смях. Освен това имал и някакъв протокол от МВР, май крал кокошки на младини и го пипнали...

Отговори
23 1
мдам

мдам

23.07.2020 | 17:52

Тоя избра мутрата Борисов пред сина си. Охраната на Тодор Живков. Съоснователя на Сик. Осъден клеветник от Елена Йончева. Нямам думи.

Отговори
24 9

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?