Следвайте ни

Смразяваща новина: огласиха каква присъда грози убиеца на Милен Цветков

viber icon

Във връзка с делото срещу шофьора, обвиняем за смъртта на журналиста Милен Цветков, Тодоров коментира опасността, която носят за обществото дрогираните водачи на МПС. 

"Моите прогнози са, че този човек ще лежи поне 15 години", смята Тодоров за обвиняемия Кристиан Николов, за когото беше доказано, че е шофирал след употреба на наркотици, когато е причинил катастрофата с Милен Цветков.

Важна новина за катастрофата, в която загина Милен Цветков"Има много случаи, когато загиват пътниците в автомобила, а не шофьорът, който е бил пиян или дрогиран. Моят съвет, особено към младите хора, е да не се качват в кола с дрогиран шофьор", подчерта експертът.

Той показа очила, с които се възпроизвежда зрението на човек, намиращ се под въздействието на опиати. Такива очила вече са предоставят при обучаването на млади шофьори.

Като председател на НПО, Тодоров обърна внимание, че организацията подава сигнали към институциите, които имат отговорността за осигуряване на безопасността по пътищата. В това отношение те трябва да бъдат безкомпромисни.

Адвокат разкри какво е направил убиецът на Милен Цветков секунди преди фаталния ударНеобходими са неизбежност на наказанието и тотален контрол към нарушителите, за да се пресече рискът от произшествия на пътя.

По думите на Тодоров трябва да се набавят достатъчно тестове за дрога, особено на места, където има събиране на много млади хора - като в Студентски град, например, за може да се проверява всяка втора кола.

За сигурността на пътищата голямо значение имат тяхното състояние и контролът. Трябва да има достатъчно камери и единна система за обработване на събраните данни, подчерта Тодоров.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Експерт по мозъчно мислене

Експерт по мозъчно мислене

17.10.2020 | 13:18

НА МАМА ПИШЛЕНЦЕТО , МАМА ЩЕ МУ НОСИ БРАШЪНЦЕ НА СВИЖДАНЕ И ИГЛА И КОНЕЦ ДА МУ ЗАШИВА ДУПЕТО

Отговори
5 0
Мозъчен психолог

Мозъчен психолог

17.10.2020 | 12:51

КЛИЗМА ПРЕЗ 30 МИНУТИ И ПРЕЗ ПОЧИВКИТЕ ТОК ПРЕЗ АНУСА

Отговори
5 1
ГОШЕ

ГОШЕ

17.10.2020 | 12:40

ИСТИНСКИЯ УБИЕЦ НА МИЛЕН Е КОЛАНА КОЙТО Е СКЪСАЛ АОРТАТА--ТАКА ЧЕ МИЛИ ШОФЪОРИ БЕГОМ НА ПРОТЕСТ ЗА ОТПАДАНЕ ЗАДЪЛЖЕНИЕТО ДА СЛАГАТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО КОЛАН В КОЛАТА---КОЛАНА СПАСЯ'ВА НО И ОТНЕМА ЖИВОТ

Отговори
0 3
Kiril Stoykov

Kiril Stoykov

17.10.2020 | 11:52

Аз съм на мнение,че този човек не трябва да лежи доживот.За 15 години съм съгласен донякъде.

Отговори
2 5
Трябва да има справедливост

Трябва да има справедливост

17.10.2020 | 11:18

Малко са му. Трябва да лежи доживот в затвора, защото е убил човека съвсем съзнателно. Четох някъде, че разните му там експерти се изказаха, че въпреки, че е бил дрогиран от предния ден ли беше или нощ не си спомням е бил с ясно съзнание какво прави. Това означава, че е блъснал и убил Милен Цветков напълно умишлено.

Отговори
7 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?