Следвайте ни

Смърт в семейството на Нина Добрев СНИМКИ

viber icon

Стана ясна причината за посещението на Нина Добрев в България. И докато някои предполагаха, че е дошла да прекара коледните празници с българските си роднини, то истината се оказа друга и доста неприятна. Бабата на звездата е починала, а Добрев изля душата си в социалните мрежи. 

Любимата баба на актрисата е била прикована на легло в продължение на няколко дни и лекарите не давали никакви надежди. Затова Нина Добрев хваща първия възможен полет за България и успяла да хване баба си жива. Последните й дни прекарва плътно до нея на леглото, макар старицата да не била в много добро състояние, пише блиц. 

 
“Една глава приключи. Сърцето ме боли. Годината, която беше толкова трудна за всички се влоши. Но въпреки това се опитвам да намеря благодарност. Аз съм такава късметлийка. Имам толкова много красиви спомени с теб, които продължават да проблясват в съзнанието ми като на филм.

Ти ме научи толкова много и ни обичаше всички толкова дълбоко през своите 87 години, светът имаше късмета да те има в него. Ти беше светец. Възпитател. Защитник. Любяща майка. Отдадена баба. И сега си ангел, някъде където е несъмнено по-добре, отколкото е тук в момента. Имах рядката способност да се сбогувам.


Знам, че на толкова много тази година не им беше позволен този лукс. Това не прави нищо от това по-лесно, но през сълзите мога да оценя тази невероятна възможност. Благодаря ти, че се задържа толкова дълго, колкото можа, знам, че накрая не ти беше лесно, но ще ценя последните моменти, които споделихме заедно завинаги.

Обичаме те и ще те носим в сърцата си, докато бият. Липсваш ми Баби. Почивай в мир. Моля, прегърни и целуни дядо от мен, когато се видите”, написа Добрев в мрежата.
 


Това е първото посещение на Нина Добрев в България за тази година. Тя изкара 4 ужасни дни, гледайки болната си баба, след което се върна отново в Америка, където ще прекара предстоящите празници. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

4 дни

4 дни

20.12.2020 | 20:52

А хората гледат възрастни и болни с години.

Отговори
2 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?