Следвайте ни

След случая с починалата родилка с COVID-19: Здравният министър назначи спешна проверка

viber icon

Изпълнителна агенция „Медицински надзор” започва проверка по случая на починалата 36-годишна родилка в Бургас по нареждане на здравния министър Костадин Ангелов.
 

Това съобщиха от пресцентъра на Министерство на здравеопазването.

Припомняме, че Лора Янева почина снощи след кратко боледуване от COVID-19 в бургаска болница.

Тя е била приета по спешност на 21 март. Преди това се е грижела за болната си майка, която също е била заразена с коронавируса.

Лора е хоспитализирана в шестия месец от бременността си. Още в първите дни състоянието й обаче рязко се влошило. Наложило се спешно секцио, за да бъде спасено детенцето й.

Момченцето е извадено в 26-тата седмица и за него се грижат наотнатолози. То е в добро общо състояние, но майка му губи битката за живота.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Заключение Не изключение А правило чифутско

Заключение Не изключение А правило чифутско

28.03.2021 | 17:50

Сама си е виновна Защо е гледала болната си майка която е била болна от Курона и е лапала Курона безплатно без да бъдат уведомени НАП ДАП и милицията Светия синод Главния Мюфтия и Много мирната организация ШАЛОМ ПАПАТА не взема отношение в случай на Корона вирус Това трябва да се подчертае Лично от Банкя Лично от Кърджали и лично от едно кръстовище ново са изпратени съболезнования към семейството или това което е останало от тях Пазете дистанция от вашите мъже от ващите майки бащи сестри и братя Контактувайте само със себе си в тъмна стая където вируса няма да ви види и задължително с маска и дезенфектирани ръце крака гърди и други крайници Министерствата на МВР на Външните работи Младежта и спорта са дълбоко шокирани и изпълнени с ужас удивление и възмущение какви са такива ГРИЖИ за някаква си своя майка която явно е била болна от Корона вирус от глупавата си неспазващата дистанция дъщеря Възмутен след случилото се Здравния Министър коментира Самата тя си е виновна Ние сме в бяло Нямаме нищо общо с това Ваксината ни е повече от перфектна Виждаме резултатите Подчерта министъра и лекичко зализа вежди със език а коса с лява ръка десен джоб

Отговори
3 0
Как решиха

Как решиха

28.03.2021 | 15:34

Че Ковид е причина? Какви изследвания са правени? Не тестове. Предвид хаоса и състоянието на болниците,дали не е друга причина?

Отговори
4 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?