Следвайте ни

След Ласкин: Алекс Сърчаджиева призна нещо страшно

viber icon

Александра Сърчаджиева написа емоционален пост в деня, в който се навършиха 2 години от смъртта на "нейното момче" - актьора Иван Ласкин.

"Две години, мило мое момче❤❤❤ И болката е все така смразяваща, а липсата ти - ужасяваща!!! Аз продължавам да те чакам на този диван и с надежда да гледам към вратата !!! Толкова много те обичам, Иване!!! Толкова мнооооооооооогоооооооо!!! Ужасно боли..... боли неистово от липсата ти!!!! Прегръщам те, мило мое момче... там, някъде, сред поляна от светулки", написа във Фейсбук съкрушената актриса и тв водеща.

Неотдавна тя сподели пред предаването на dir.bg "Матине": "Моята болка и мъка не е минала, тя няма и да мине. Но това е моят път и моята съдба и аз ще си премина през тези неща. Животът е някакви уроци и шамари непрекъснато. За мен тук е Адът, ние сме тук, за да се мъчим и научаваме неща и докато не ги научим може би ни връщат. Може би тази мисъл е моето спасение да премина по-леко през това. Понякога изглеждам безсмислено щастлива, ама нищо. Няма как - човек трябва да върви с усмивка... ".

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

金 庄豐

金 庄豐

07.01.2021 | 07:36

Алкохола кме прощава... Колкото и да ревем после

Отговори
1 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?