Следвайте ни

Слави Трифонов похвали Гешев: Оценявам ударите му по мафията

viber icon

Социологическите проучвания са се компрометирали от години, важно е какво ще решат избирателите. Аз съм практичен човек, опирам се на факти, а не на емоции. Цялата ми политическа активност е свързана с един референдум, на който гласуваха 3,5 млн. души. Обещанията се превърнаха в нещо ежедневно, не съм се срещал с някой, който си държи на думата.

Това каза пред БНР Слави Трифонов, който учреди партията си с новото име "Има такъв народ". Той даде за пръв път интервю пред медия, различна от своята телевизия "7/8 ТВ". Искал да покаже, че бил демократичен човек и бил готов да дава интервюта и отвъд студиата в кв. "Левски-Г".

"Социологическите проучвания са се компрометирали от години, важно е какво ще решат избирателите. Аз съм практичен човек, опирам се на факти, а не на емоции. Цялата ми политическа активност е свързана с един референдум, на който гласуваха 3,5 млн. души. Обещанията се превърнаха в нещо ежедневно, не съм се срещал с някой, който си държи на думата", обяви Трифонов пред обществената медия. И обвини партиите за това, че са създали огромна дистанция между тях и избирателите в последните 30 години. 

„Като избирател не съм удовлетворен от това, което се случи с референдума и това мотивира нашите ходове, които са свързани със справедливостта и с това, което представлява пряката демокрация", обясни той хода си да опита да се влее в политиката. 

Иначе от думите му стана ясно, че макар да е привърженик на президента Румен Радев, все пак таи резерви и към неговите политически ходове. "Много удобно влиза в битки, когато касаят лично него, а когато касаят БСП, става мил и тих. Това не ми харесва", коментира Дългия и скастри държавния глава за това, че не е спрял повторното вдигане от 1 на 8 лева на глас партийната субсидия с вето. 

От интервюто му се разбра още, че е поддръжник на новия главен прокурор Иван Гешев и оценява положително неговите удари по мафията. "Изглежда ни странно тогава, когато някой с решителност започне да действа. Всичко по закон е правилно. Всичко, което ще накара българинът да се чувства спокоен, е правилно… Който и да успее да въздаде справедливост, ще получи аплаузи от хората", допълни телевизионерът. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?