2374
Следвайте ни

Слави Трифонов изригна срещу Бойко Борисов с остър коментар

viber icon

"Бойко Борисов е в Словения - нямам представа защо е там, а и въобще не ме интересува. Но преди малко излезе информация какво е казал, и това, което е казал, ме вцепени. По повод на починалите от коронавирус днес в България, той е казал следното:

“Днеска 178 човека се пренесоха в по-добър свят от този на Румен Радев и на този провал, наречен Кацаров.”
Значи, за Бойко Борисов това не са 178 човешки трагедии. Трагедии за семействата, близките и приятелите на починалите. За Бойко Борисов горките хора са се пренесли в един по-добър свят, защото тук те са теглили зловещото тегло на Румен Радев."

Това написа в профила си във Фейсбук Слави Трифонов, лидер на "Има такъв народ".

"Добре, бе хора - какъв човек трябва да си, за да кажеш нещо подобно?!, пита риторично Слави. И продължава: Първо, какъв човек трябва да си, за да си го помислиш, а след това и да го кажеш? И то, знаейки, че това ще го чуят всички, включително и семействата и близките на починалите?

Същият този човек предлагаше на Цветанов да даде телешки пържолки на кучето, което откри горкото убито момиче от Перник. Тогава той пак каза, че пържолките са за кучето, открило трупа, без да изпитва грам състрадание към родителите на детето, наричайки рожбата им “труп”. Днеска “178 трупа”.
Как ви звучи на вас всичко това? Да говориш така добро ли е, лошо ли е, политическо ли е, правилно ли е, приемливо ли е, неприемливо ли е, нормално ли е, ненормално ли е, човешко ли е?

Къде е грешката? В човека, който си позволява да се изразява по такъв начин или в нас, че му позволяваме да се изразява така?
Няма да е лошо най-после да си отговорим на този въпрос", завършва поста на Слави Трифонов в социалната мрежа.

  

Още от категорията

Виж всички

Коментари (17)

Точиларя

Точиларя

06.10.2021 | 15:44

Станислав Трифонов Е ИЗМАМНИК!!!! Подведе сума ти народ тази твар. Разби съвсем организирано два парламента . Това което е написал се нарича "помпа"- плюеш колкото можеш по другите с цел да си вдигнеш актива. Така прави и ДПС, ВМРО, Атака и т.н.

Отговори
8 3
Малчо

Малчо

06.10.2021 | 13:06

Дон Слави, ще си останеш само с тъпите безпочвени коментари!!! Цяла България ти видя сеира!

Отговори
12 5
Аз съм зад Слави

Аз съм зад Слави

06.10.2021 | 12:57

Само ИТН . Искам пряк двубой - тиквата срещу Слави , да видите как ще се н@дриска единият. Иска циганите да си имат министър , не може така . Те и без това скоро ще са повече от белите. Искам обикновен човек от пазара да е министър- председател . Искам Мика Зайкова в парламента , защото е с малка пенсия и е голям икономически капацитет. Искам всеки , който си е платил за депутат да е депутат , никакви преференции . Да се забранят със закон . Искам Ива Митева бивш сътрудник на Христо Бисеров пак да е шеф на парламента . Искам ДПС да си назначи техен човек за шеф на БНБ , в лицето на оня банкер от Демир банк . Искам да гледам Тошко - африкански как се поти и говори глупости от трибуната на НС , оня Станев и той . Подкрепете ИТН , за да може да скрепим дружбата с Македония , като пратим техен човек в космоса. Моля Ви ПОДКРЕПЕТЕ ИТН

Отговори
4 11
3,14

3,14

06.10.2021 | 10:16

Тиквата да се арестува още на границата за обида на ПРЕЗИДЕНТА И ПРАВИТЕЛСТВОТО,КОИТО ОЩЕ НЕ МОГАТ ДА ОПРАВЯТ БАТАКА,КОЙТО СЪЗДАДЕ ТОВА НИЩОЖЕСТВО !Ако не може да го арестуват,да бъде прибран в лудницата!

Отговори
13 15
КИБАРОВ

КИБАРОВ

06.10.2021 | 10:08

БОКО ЗНАЕМ КОЙ Е НО ТИ СЕ ОКАЗА ЕДИН ЧИКИДЖИЯ, СКРИЙ СЕ И ПО-ВЕЧЕ НЕ СЕ ПОКАЗВАЙ. ТЯ ТАНЦУВА ЕДНО ЛЯТО, ИМАШЕ ТАКЪВ ФИЛМ НА ВРЕМЕТО, ВАШАТА ПРИКЛЮЧИ ЛЕТО 2021

Отговори
22 7
Тошко

Тошко

06.10.2021 | 10:04

Безбожника Славуцата още не знае, че "Оня свят" е по-добър! Това казва и Б.Б.!

Отговори
16 11
Баста

Баста

06.10.2021 | 09:17

Чалгар, видяхме те..Не аз ,ами тия дето излъга.На всички стана ясно,че освен да плямпаш-друго нищо не може да направиш! Скоро и тия дето излъга с плямпането ти ще спрат да ти вярват...

Отговори
32 8
Бонго Бонго

Бонго Бонго

06.10.2021 | 09:56

То каквото и да каже човек срещу Славье, ще е малко.Това е леке, сопол, който освен да завижда друго неможе. Отговорност не може да носи и дрогата,която смърка не е заради болестта си, а навик от банкетите. Никаква визия идеи за бъдещето на България, каузи..лицемерие и схеми. Питам се има разходи към около 1 млн на месец, няма завод, производство бизнес, тв е ала бала, абонатите покриват само бялото му, рекламите тук таме заплати. Годжи е зависим от хазарт, играе постоянно, а там никога не се печели, Слави трябва да му плаща. Откъде????? Как???? Три джипа и 12-13 маймуни, поддръжка, коли на полуръста, качура.....парите идват от Василев, Божков и кой знае още кой... Не е чист...затова е лицемерно да говори срещу Бойко.Не струва.. веднъж не се появи да благодари на хората,които излъга..неблагодарник..

Отговори
25 5
Пепи

Пепи

06.10.2021 | 09:01

Ало, шоумена, скрий се! Политиката не е за теб! Разкайвай кучетата в твоята телевизия!

Отговори
35 11
мецана

мецана

06.10.2021 | 08:39

ти в какво качество коментираш Б.Борисов. Теб никой не те коментира. Просто не те искаме и това е. Трай си там и си гледай телевизията.

Отговори
37 17
Лило

Лило

06.10.2021 | 08:16

Ани самата истина, това са факти. Дон Слави приключи с политиката. Остана му само аругантното държане

Отговори
32 15

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?