Следвайте ни

Слави Трифонов: Ако партиите на протеста не подкрепят ИТН, това ще е предателство

viber icon

Лидерът на партия „Има такъв народ“ Слави Трифонов изброи шест причини за подкрепа на предлаганото от политическата формация правителство. В пост във Facebook, той пише, че ако „партиите на протеста” не гласуват правителството на „Има такъв народ“, резултатът ще бъде спиране и забавяне на всички реформи, предателство от страна на партиите на протеста, нови избори и „радост за ГЕРБ и партиите на статуквото”.

"Подкрепата от така наречените „партии на протеста“ към правителството на „Има такъв народ“ е повече от логична, защото:

Първо.

Тотално трябва да се изтрие и да се спре моделът ГЕРБ.

Да бъдат анализирани всички грешки и кражби и безусловно да бъде въздадена справедливост. Тук има ли разминаване с партиите на протеста? Абсолютно не.

Парламентарни сметки: Ще събере ли подкрепа кабинетът на ИТН

Второ.

Трябва да бъде осъществена съдебна реформа и да бъдат премахнати специализираните съд и прокуратура. Тук има ли разминаване с партиите на протеста? Абсолютно не.

Трето.

Максимално бързо да бъде представен пред Европейската комисия планът за възстановяване и развитие, защото българската икономика се нуждае от тези пари. И това е важно и за държавата, и за всички българи. Тук има ли разминаване с партиите на протеста? Абсолютно не.

Четвърто.

Преизчисляване на пенсиите, за да могат възрастните хора в България да живеят малко по-достойно, от начина по който живеят в момента. Тук има ли разминаване с партиите на протеста? Абсолютно не.

Пето.

Най-после да има сериозна реформа в здравеопазването и най-важното - държавата да бъде подготвена за евентуална нова здравна криза с Covid -19. Освен това закупуване на необходимия брой медицински хеликоптери, защото това касае живота и здравето на всички наши сънародници. Тук има ли разминаване с партиите на протеста? Абсолютно не.

Шесто.

С партиите на протеста, в рамките на разговорите, които „Има такъв народ“ води с тях, беше постигнато и съгласие по много въпроси, касаещи земеделието, образованието и фискалната политика."

Още от категорията

Виж всички

Коментари (23)

Мутри вън

Мутри вън

09.08.2021 | 18:19

Слави доста си вярва, нещо. Няма и понятие, какво е да протеститаш за страната си.

Отговори
2 2
Прогледнал

Прогледнал

09.08.2021 | 22:25

Слави, тръгваш към залеза си. И в политически, а и в бизнес план. Да му мислят тези, които работят за теб. Ти имаш достатъчно до живот да си стоиш на дивана вкъщи с намръщената си физиономия!

Отговори
0 1
Чети бе Слави Учи се

Чети бе Слави Учи се

09.08.2021 | 15:25

Ами Слави чифутската пасмина около теб кьораф ли си за нея накъде те води като слепец Онзи Дилов на баба му Син та червен хубаво го нарита Ами другите чифути що остави да те налазят Като въшки са тия паразити Иначе къде надушат плячка първи са там А помисли във времето кък са те използвали Та те шътнаха от всички техни медий Да те амбецират да се включиш в политиката и през туй време да те накичат с чифутските си въшки и бълхи паразити Ами горко ти Кво да ти кажа Слепецо Ша тъ изпържат по чифутски То Максуел техния човек не можа да доплува до яхтата си Луканков не можа да направи две крачки от дома си Та ти ли бе Слави Това са те Чифутската мафия дето топчето 1917 година им гръмна Ама има и по стара История за Юдите свързана с някакви си 30 сребърника

Отговори
3 3
Нали

Нали

09.08.2021 | 15:20

Изобщо, цялата политика на ИТН и т.н. "партии" на протеста от една година насам е насочена само към едно! На пожар да се спаси задника на президента, уличен в груб шпионаж в полза на руснаците и оправдаване на подгонените олигарси!

Отговори
8 10
Нали

Нали

09.08.2021 | 15:15

Ако моделът на ГЕРБ доведе до бурно икономическо развитие след хипер-инфлациите и безвремието на червените боклуци то АЗ СЪМ ЗА МОДЕЛЪТ НА ГЕРБ!!!!! Моделът на ГЕРБ увеличи за 10 години БВП два пъти, икономиката крачеше с по средно 5 процента на година, безработицата фактически не съществуваше а заплатите се увеличиха до нива немислими до сега, изграждаха се пътища и магистрали със завидни темпове а омразните олигарси са по арестите и руските шпиони са изгонени то защо да премахваме моделът ГЕРБ?

Отговори
9 9
Сик

Сик

09.08.2021 | 16:28

моделът Герб го видяхме - сикаджийската мутра при Ердоган да моли на турски да го остави валия на санджак България. Вземайте си го помаците за кмет, това е България ние не го искаме.

Отговори
7 3
МОЛИ

МОЛИ

09.08.2021 | 14:35

СЛЕД СУТРЕШНОТО КАФЕ ДЕТО НИ ПОДНЕСЕ-НЕ ЧАКАЙ ПОДКРЕПА!НАПРАВО СЕ ОМИТАИТЕ! РАШКОВ ИМА ТИКОВЕ,ТОЗИ Е ЛУД!!

Отговори
12 2
Учиндолски надпис върху дувар

Учиндолски надпис върху дувар

09.08.2021 | 13:41

Ибах Тоз Нарот

Отговори
11 3
Наблюдател

Наблюдател

09.08.2021 | 13:26

А бре УЙчиндолски цървул, да вИ подкрепя ДпС .И без това те вИ редят кабинета. От къде на къде друг ти е виновен, че предлагаш боклуци като теб и БАЙ Тошко.

Отговори
21 3
Зрител

Зрител

09.08.2021 | 13:25

Добре, дайте му да управлява да му видим мурафета и после да го плюем ако се насере

Отговори
8 11
Мутри вън

Мутри вън

09.08.2021 | 19:03

Колко още ви трябва?! Целта им е, или втори Герб, начело със същите олигарси зад тях или служебно правителство, нямащо паво да премахне Гешев и съдебна реформа.

Отговори
1 0
ГЮРО

ГЮРО

09.08.2021 | 12:44

В Укрия америкосите туриха смешник за президент. Тук ни пързалят с чалгарин и съдружие.

Отговори
11 5
Георги Марков

Георги Марков

09.08.2021 | 12:42

До избирателите на ИТН : Проблемът е Във Вашия телевизор, не е в телевизионната кула ! Когато го разберете и престанете да чакате да Ви оправят може пък и да се ОПРАВИТЕ ! Т . паци – не разбрахте ли, че социализмът свърши – вече няма баница – отдавна я изядоха тези, който ще Ви оправят ! Славчо е пионка, при това отдавна фалирала пионка. Пописал е полица за едни пари и си изпълнява ангажиментите . Като ги изпълни ще скъсат полицата – онези на които дължи едни пари. Толкова ! Такъв е филмът, които предстой да изгледате до край. Честито на всички мазохисти или големи т . паци !

Отговори
21 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?