46
Следвайте ни

Слави проговори за скандала с плагиатството и Петър Илиев

viber icon

След официалното становище на Софийския университет, че Петър Илиев е плагиатствал, лидерът на партия "Има такъв народ" Слави Трифонов коментира скандала. Ето какво гласи публикацията му в социалните мрежи отпреди минути:

"Петър Илиев беше едно от предложенията на „Има такъв народ“ за министри, ако въобще се беше стигнало до възможността „Има такъв народ“ да реализира правителство. Това беше отдавна. Оттогава се случиха много неща.

Правителство на „Има такъв народ“ не беше съставено, а сега идват нови избори.

Дали Петър Илиев е плагиатствал или не – ние не можем да знаем, защото нито сме специалисти, нито сме отговорни за нещо подобно, а и това е казус, който, ако въобще се е случил, е бил много отдавна, много преди да съществува „Има такъв народ“.

Петър Илиев не е бил във властта, не е отговарял за магистрали, за пари, и за каквото и да било, свързано с власт.

Ние разбираме, че огромният интерес към него всъщност е интерес към нас, към нашите решения и нашите действия, но единственото, което можем да кажем по въпроса, е:

Ти, който симпатизираш, участваш или ще симпатизираш и ще участваш в "Има такъв народ", ти, приятелю, приятелко, с теб може да се случи това, което се случи с Петър Илиев.
Затова се налага да бъдеш перфектен."

Още от категорията

Виж всички

Коментари (12)

С къф съ събереш такъф ставаш Та и по майстор

С къф съ събереш такъф ставаш Та и по майстор

28.09.2021 | 22:53

Ми то така МЪН мън По чифутски ще да бъде Га идеш заем от чифут нема ли МЪН МЪН и едни работи написани със ситни буквички МЪН МЪН Но Слави след дългогодишните му контакти с чифути е научил чифутските им номера и доста успешно им ги връща Евала Слави с теб сме Българино

Отговори
1 1
Само да питам ?

Само да питам ?

28.09.2021 | 19:51

Някой наистина ли мисли , ЧЕ БОЛ_ЕН ПСИХИЧЕСКИ ЧОВЕК МОЖЕ ДА Е ФАКТОР ЗА КАКВОТО И ДА Е БИЛО . ЦЯЛ ЖИВОТ Е ЧЕЛ ЧУЖДИ МИСЛИ , ЦЯЛ ЖИВОТ Е КР_АЛ , ДОБРЕ ЧЕ БЕШЕ ТОДОР КОЛЕВ ДА МУ ОТК_РАДНЕ ПРЕДАВАНЕТО . ВСИЧКИ ГО ВИДЯХ МЕ КОЛКО Е ОТВОРЕН БОРИСОВ КАТО БЕШЕ ПРИ НЕГО . ГЛЪТНА СИ ГРАМАТИКАТА. ТОЙ ЗА ТОВА ОТКАЗВА ИНТЕРВЮТА , ЗАЩОТО ЩЕ ГО НАПРАВЯТ СМЕШЕН , САМО ОНЯ ОТ ПАНОРАМА БОЙКО ВАСИЛЕВ ЛИ БЕШЕ , КЪДЕТО МУ ЦЕЛУНА СЕДАЛЕЩНИЯ МУСКУЛ . А ВОЛГИН МУ ПРАВИ ДУШЕВНИ ЧИ_КИИ КАТО ГОВОРИ С НЕГО . САМО ИМ ВИЖТЕ ДЕПУТАТИ ТЕ В ГРУПАТА . МИКА ЗАЙКОВА НЕ ЗНАЕ КЪДЕ СЕ НАМИРА , ТАЯ ЖЕНА Е СЪС СТАРЧЕСКА ДЕ_МЕНЦИЯ . ЗАЩО ЗАБРАНИ ПРЕФЕРЕНЦИИТЕ ЗА ИЗБОР НА ДЕПУТАТИ В НЕГОВАТА ГРУПА? ЗАЩОТО ХОРАТА СИ ПЛАЩАТ ДА СА ДЕПУТАТИ , ДА ВЪРТЯТ ДАЛАВЕРКИ , ДА УЧАСТВАТ В ЛОБИСТКИ ЗАКОНИ , КОИТО СА В ТЕХЕН ИНТЕРЕС .

Отговори
3 3
Шах Шах и три терци Мат

Шах Шах и три терци Мат

28.09.2021 | 19:28

Ами Слави няма директно Право в куме да им го каже на чифутите и комунистите Е на вземете си вашия човек Барбадосец Тихо умно окольо окольо им го по чифутски ресто Нима келявота Йоридическа подготовка нашепвана на ушенцето му Барбадовско от неговите гурута чифутски Близнашки и Герджикоф най отявлени критикари пък на келяво Йоридически подготвения Референдум и слепец може да види Обаче чифутския и комунистически Щирлиц от Барбадос Слави бърже го разкри и затуй го осветли като негово предложение за несъстоялото се Правителство И пак и на глухи кьорави и сакати бе ясно че няма да стане Какъв по добър шанс за Слави да им го върне ресто в редиците на чифути и комунисти агента им Барбадосеца С този печат Барбадосеца и за селски пъдар няма да го наемат пъ камо ли да съ мота в политиката Българска

Отговори
2 1
Son

Son

28.09.2021 | 18:54

Едно "извинявай" щеше да е много по-подходящо, отколкото цялото това надменно конско!

Отговори
8 2
Батко

Батко

28.09.2021 | 18:02

Хубави приказки, ама по делата ще ги познаете.

Отговори
9 3
Ivan zavet80g albe11g.,sfqt

Ivan zavet80g albe11g.,sfqt

28.09.2021 | 17:49

Sfqt .,️✂️️️✌️✌️☘️☘️☘️⚓⚓⚓️️❤️❤️⤵️⤴️⤵️⤵️⤵️⤵️✝️✝️✝️✝️✝️☪️☪️♿♿️⚰️⚰️

Отговори
3 5
Топлата вода

Топлата вода

28.09.2021 | 17:23

Не го харесвам чалгаря,ама си направете и друг извод.А именно,че у нас има доноси и компромати за всеки един!Защо на вас не ви показаха дипломната работа? И в края на краищата кой е знаел и откога за това плагиатство? А и всички сме преписвали какви ши не теми на матури и изпити- та топлата вода ли ще откриване ? И какво излиза- Мая Костинбродска,Дончева,Копейкин Рафев и прочие са най най почтените?

Отговори
6 12
Стига лиза, маза.

Стига лиза, маза.

28.09.2021 | 16:31

Перфектен простак, като твоя Тошко ли трябва да са кандидатите ти? Нали уж твоите били проверени лично от теб и честни. Гаранции, патриотични реплики... И едното голямо нищо, единствено за да тикаш напред п.Резидента... И субсидийки ще вземеш. Все ще има вързали ти се на акъла...

Отговори
22 5
Грешка в аутокюто

Грешка в аутокюто

28.09.2021 | 16:09

Учиндолски селяндурино, не на всеки може да се случи това! Не всички са пристъпвали законите! Тъй че, вместо да се извини говедото, има наглоста да поучава! Селска пръчка!

Отговори
27 7
Бай Х.

Бай Х.

28.09.2021 | 15:45

Ко стана уе, Славчо? Нали щеше да ги съсипеш тия, дету вървяли срещу барбадоския плагиат. А Тошко се биеше в гърдите и от парламентарната трибуна обясняваше как крадци на интелектуална собственост нямали място в ИТН. То се видя, че почтените хора бягат от ИТН като дявол от тамян.

Отговори
32 7

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?