Следвайте ни

Славчо Атанасов след вота за Караянчева: Отровата на опозицията беше силна, но антидотът - още повече

viber icon

Има известен римски принцип: дозата прави отровата. Отровата на колегите от опозицията и най-вече на ДПС беше доста силна, но антидотът беше още по-силен.

Това заяви депутатът Славчо Атанасов в кулоарите на Народното събрание след гласуването отхвърлянето на искането за оставка на председателя на парламента Цвета Караянчева.

По думите на Атанасов гласуването, при което Караянчева спечели с разгромяващо мнозинство от 32 гласа разлика, е потвърдило тезата му.

Припомняме, че с 97 гласа "за", 126 "против" и 0 въздържали се депутатите отхвърлиха искането за оставката на Цвета Караянчева и тя запази поста си на председател на парламента.

"Тук се потвърди моята теза от изказването ми в парламента, че опозицията ще влезе в жесток политически капан за тази оставка", посочи още Атанасов.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (12)

МАМИН , СПРИ СИ ТРОЛОВЕТЕ ДА НЕ ДРАЩЯТ ГЛУПОСТИ

МАМИН , СПРИ СИ ТРОЛОВЕТЕ ДА НЕ ДРАЩЯТ ГЛУПОСТИ

15.10.2020 | 16:14

ТУК ИМА ПЪЛНИ ТЪПА..НАРИ. КАКВО ОБЩО ИМА ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА С ПРЕЕБАВАНЕТА НА СЛАВЧО ТРИ ПЪТИ НА ИЗБОРИТЕ ОТ ТОТЮ МЕНТА , ЦВИНОКИО. НО СЛАВЧО ВИНАГИ Е БИЛ СПРАВЕДЛИВ. АТАКИТЕ ОСОБЕНО НА ДПС БЯХА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГНУСНИ И СЛАВЧО ПРОСТО ГИ СЪСИПА. ТОЛКОЗ ПО ВЪПРОСА ПО СКОРО НЕ ..ТЪПА..НАРИ, А ПЛАТЕНИ ТРОЛОВЕ НА МАМИНИЯ.

Отговори
2 4
Аман от Тотевите троляци

Аман от Тотевите троляци

15.10.2020 | 15:22

Колко трябва да си ма лоумен, че да сравняваш Славчо с тул упа Гърневски. Явно трябва да си тъ п като самия Гърневски. Тъ п, та чак вдлъбнат.

Отговори
3 2
Пенчев

Пенчев

15.10.2020 | 15:21

Всички много добре знаем, че Славчо Атанасов никога не говори партийно, а винаги държи страната на истината, обективността и интереса на хората и държавата. Така управляваше и в Пловдив и затова спечели обичта на толкова много хора. Тъжно е, че не сте разбрали, че днес Славчо изнесе на целия парламент един урок по парламентаризъм и човешко и политическо достойнство. Защото той излезе и защити не личността Караянчева, а позицията председател на Народното събрание. Защити държавността и нейната стабилност. И го направи без никаква лична корист, защото знае, че веднага ще бъде атакуван. но той никога не е робувал на това, когато става въпрос за принципите и за истината. Червените намериха начин да си правят политически пиар и активно мероприятие, а Славчо излиза лош, че им казва истината в очите. Точно пък него да наричате подлога на герб, няма друг политик в България, който да води по-дълга и по-упорита битка с герберастите. Кървава битка на всички нива - политически, идеологически, административни, морални и всякакви. Славчо за пореден път казва истината, колкото и неудобна да е тя за някои политически въжеиграчи. Но той си е такъв, винаги е на страната на правдата, независимо какво ще му струва това.

Отговори
5 4
Приятел

Приятел

15.10.2020 | 14:59

Приятелю, не те разбирам.Същите тези те "прецакаха" за трети път на изборите за кмет на Пловдив, а ти сега неистово ги защитаваш.??????????? Сигурно имаш сериозно основание.Успех

Отговори
4 4
БУБА

БУБА

15.10.2020 | 14:25

СЛАВЧО СЛАВЧООО ЗА КЪДЕ СИ С ТАЯ КУХА ГЛАВА...

Отговори
7 5
МАЙНИЧКА

МАЙНИЧКА

15.10.2020 | 14:24

ТЯ ПА ЕДНА ЖЕНА С У..Й ДА Я СОЧИШ....ТОВА СИ Е НАПРАВО СТРАСТОУБИЙКА А ТЪПА ..МЯРА НЯМА КАК СЕ МЕТНА И ЗА ДОСТОЙНСТВО ЗАГОВОРИ... ТАЯ СИ Е ЧИСТО ЛУДА ТЯ НЯМА ВРЪЗКА С ЦЕНТРАЛАТА..

Отговори
6 3
МАЙНИЧКА

МАЙНИЧКА

15.10.2020 | 14:23

Е.БА ТИ КЮВЛИЯТА ЗА КЪВ АНТИПОД ГОВОРИШ БЕ СЕЛ.ЬООО ВИЕ СТЕ КЪРЛЕЖИ ЗАБИТИ В ТАЯ ВЛАСТ И УМРЕТЕ ОТ ШУБЕ ЧЕ ВЕЧЕ НЯМА ДА СТЕ ТАМ...ЗА ТОВА Е ЦЕЛИЯ ЦИРК...КАТО ВИ ЗНАМ С ГЪРНЕВСКИ КАКВИ ЗАД.НИЦИ СТЕ ЩЕ СИ СМЕНИТЕ ИЛЯДА ПЪТИ АКЪЛА.... ВИЕ КАТО СЕ ВЪРНЕТЕ У ВАС С ТИЯ УСТИ ЛЯБ ЯДЕТЕ И НА ДЕЦАТА СИ "ПРИКАЗКИ НА ШЕХЕРЕЗАДА " ЗА ДОБРИНА РЕДИТЕ... ЧЕСНО АКО ИМАМ ТАКЪВ БАЩА КАТО ТОЯ ПУЯК АЙДЕ ЧЕ МИСИР СЕ ИЗТЪРКА И КАТО ГЪРНЕВСКИ ЩЕ МЕ Е СРАМ...И ОТ ВРАБЧЕТАТА... ТОЙ НА ГЪРНЕВСКИ СЕ ОТКАЗА ОТ НЕГО АМА НА ТОЯ ОЩЕ ПАПАТ БЛАГИНКИ...ЛАКОМИЧКИ СА...

Отговори
8 3
Ми ту

Ми ту

15.10.2020 | 14:15

Шопарите завидяха, че една жена им е шеф и търсят как да я махнат. Браво на всички, които я защитиха!

Отговори
7 8
Гинчето

Гинчето

15.10.2020 | 14:13

Добре, бе, като махнат Караянчева, кого ще сложат, Пачо Гърнето ли?!? Аре, стига!

Отговори
6 7
Шенчев

Шенчев

15.10.2020 | 14:11

Както обикновено, Славчо е прав. Мислят единствено за себе си. Парламентаризмът не им е познат. Е, днеска той им изнесе добър урок, но явно нямат капацитет да схванат какво им се каза.

Отговори
4 9

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?