Следвайте ни

Слаби нерви! Жена е пред срив заради съобщение в автобуса

viber icon

Жена твърди, че е подложена на системен психически тормоз в градски автобус. Пътничката не се жалва от кондуктори или шофьори, а от запис на предупреждение за носене на маска, който чува всеки ден по 66 пъти. Прослушванията съвпадали с броя на спирките - в двете посоки, до местоработата на потърпевшата. Тя обмисля да търси правата си заради причиненото неудобство.

„Всяка сутрин в автобуса чувам 33 пъти съобщението за носене на маски. Когато се връщам отново го чувам 33 пъти, което е абсурдно. Не вярвам, че някой човек не знае какво е нужно да направи, за да спазва мерките. Главоболието ми започна от две седмици. Вече откачам когато чуя записа. Цялата съм в нерви – преди и след работа“, разказва Веселина Боянова.

От ЦГМ София казват, че спазването на всички мерки е много важно.

„Госпожата цитира съобщението, но пропусна най-важната част от него, а именно, че маската трябва да покрива носа. Това е от голямо значение. Трябва да бъдем толерантни един към друг. Това съобщение е много важно и нужно“, казва Метови Аврамов, директор в ЦГМ.

От ЦГМ добавят, че правят всичко възможно да осигурят продажбата на превозни документи на повече места в София.

„Обстановката обаче е трудна. Билети се продават в 61 обекта на ЦГМ и още много места. Продават се и чрез мобилно приложение, с което може да бъде закупена дневна карта“, казва още Аврамов от ЦГМ.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Дада

Дада

18.01.2021 | 12:05

Жената се оплаква от систематичния тирмоз на уредбата а тъ-пото кметче обяснява от къде се купувало билети ??? Съд до дупка от всички и ще видите как ще махнат тая глупост и уредби . По уредбите трябва да върви само и единствено класическа оперна музика и релаксираща такава за фън шуи а не тормоз психически

Отговори
4 7
Съвет от препатил

Съвет от препатил

18.01.2021 | 11:40

Тапи за уши за 2 лева биха свършили хубава работа.

Отговори
6 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай