Следвайте ни

Скандално ВИДЕО Водещ в БНТ обиди Петьо Блъсков и Валери Найденов

viber icon

Изключително заплетена история с участието на Петьо Блъсков и Георги Ангелов от БНТ, беше осветена в социалните мрежи, пише Трибюн бг.

На месечната планьорка преди две седмици е било решено да бъдат поканени проф. Ивайло Знеполски, доц. д-р Бойко Пенчев, Петьо Блъсков, Валери Найденов и Панайот Денев, разказа в профила си във Фейсбук Блъсков-младши – синът на единия от гоiтите.

„Кой знае защо обаче на Блъсков-старши никой не му се обажда, докато той не вижда реклама на темата вечерта преди предаването и не звъни да провери какво става.

Предаването започва, водещият Георги Ангелов прави всичко възможно да не дава думата на Блъсков и Найденов, хили им се ехидно и се опитва да им се подиграва. Няма проблеми, те са свикнали, взимат си сами думата и става що-годе смислена дискусия.

Дотук добре, нищо неочаквано“, разказва Петьо Б. Блъсков.

На следващия ден обаче синът е разярен от изключително пренебрежителен коментар на водещия Георги Ангелов.

Фейсбук

Фейсбук

„Сложил „журналисти“ в кавички, демек Блъсков и Найденов са лукови глави. … Вие представяте ли си за какво става въпрос?

Да поканиш гости на тема „Вестниците в началото на демократичния преход”, да направиш всичко възможно някои от тях да не дойдат, защото не са „правилни“, нищо че са фундамента на темата ти, и на другия ден да ги обиждаш.

Да не говорим, да лъжеш ръководството и екипа си, само за да си натаманиш предаванцето, за да си наложиш собствените мисли!“, възмущава се той.

„Честно казано не завиждам на Кошлуков. Той е сериозен мъж, но наследи една проядена от соросоиди“, възмущава се още той. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Блъсков не е изгубен в архивите

Блъсков не е изгубен в архивите

17.02.2021 | 10:36

Блъсков е сред учредителите на Българския медиен съюз (БАС) през 2012 г. заедно с Делян Пеевски, Тошо Тошев (в. "Преса") и Валери Запрянов (списание "Тема").

Отговори
1 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай