Следвайте ни

Скандал! Учителка бие ученичка в час ВИДЕО

viber icon

Скандално видео, което показва как учителка по български език бие, скубе и крещи на ученичка, изтече в социалните мрежи. То е заснето в училището в Горно Драглище, съобщава struma.com.

Учителката е Райка Калоянова. Нейна колежка става свидетел на сцената, но не се опитва да спре учителката, а обижда момичето с "лай...арко"!

На клипа се вижда как учителка налага и дърпа за опашката ученичка, крещейки в лицето й неразбираеми думи. 

На видеото Калоянова казва, че трябва да дойдат родителите на момичето, които знаят какво да правят. По-късно се изяснява, че е повредена врата в училището.

Очаквайте подробности!

Още от категорията

Виж всички

Коментари (20)

Учителят

Учителят

16.11.2020 | 13:23

Е най старши в класа. Освен задължения той трябва да има и права(специално за буйните и пълни с излишна енергия деца)

Отговори
2 0
Десет  минути

Десет минути

16.11.2020 | 13:18

Буйната ученичка да седи наколене върху две бобови зърна.

Отговори
1 1
Във

Във

16.11.2020 | 13:11

Зверилниците наречени училища е крайно време да се върне Хаджи Генчо в училището.

Отговори
2 1
Алоо

Алоо

16.11.2020 | 12:58

"Марица" и коментаторите тук. Вестник "Струма" даде опровержение на грешно изтълкуваната новина.Учителката само е разрошила ученичката, въпреки че си е заслужавала яко наказание за това че е искала да откърти вратата на класната стая.Момичето си е признало че учителката я е разрошила само.

Отговори
3 0
Справедлив

Справедлив

16.11.2020 | 11:55

За подобно нещо полицай ще бъде изгонен от работа, а на тази учителка ще и вдигнат заплатата. Всички учители на психотестове, преди да бъдат назначени. И на година по два пъти на преглед. На такива учители си поверяваме децата за съжаление. Най-големите проблеми в държавата са именно там, но тази тема е табу.

Отговори
2 3
Брунхилда

Брунхилда

16.11.2020 | 06:37

За педагогическо безсилие става дума или за скроен номер? Предполагам второто. За липсата на домашно възпитание учителят няма вина. А саморазправата с арогантните ученици - там вината е в МОН. На времето с едно "Марш при директора" или по- меко - след часа в дирекцията, се решаваха всички проблеми. Да не говорим, че никой не отчита отговорността на учителската професия. Ако в изблик на ярост ученик чупи вратата, какво друго може да очакваш? Да счупи врата на някой съученик или ? Може ли такива първосигнални реакции? Учителката не си сдържала нервите, защото пък ученичката си ги сдържа. Само за момент си представете, че вашето дете е близо до вратата, че вратата не издържи и се откърти или по стечение на обстоятелствата се стовари върху детето ви. Нима няма такива случаи или ще го определим като лека телесна повреда по невнимание. Моля да се подхожда по- сериозно към подобни прояви. Те са сериозна индикация за нарушени правила и вината не е в учителя, а в цялото общество, съдейки по коментарите. Не оправдавам поведението на учителката, но още по- малко оправдавам арогантно поведение на подрастващи и коментари на лигли - как ще удря ученичката? Да, агресията поражда агресия. И безхаберието към тези прояви е още по- страшно. По- добре да я удари учител, вместо да попадне в ситуация, в която друг нейн връстник ще отговори с подобаващо ( колко младежи след сбиване са пострадали сериозно, да не говорим за ужасните последици по пътищата от разярени шофьори. Мислете с главите си. Не раздавайте правосъдие с коментари, кой крив или прав.

Отговори
8 4
И те като ще си платят

И те като ще си платят

16.11.2020 | 03:11

Не се задълбочавайте на повърхността. Гледайте комплексно. Това е нивото на цялото общество.

Отговори
1 3
Кой не е видял

Кой не е видял

16.11.2020 | 03:05

Ученик, кой не е слушал за него...

Отговори
3 0
4×4

4×4

16.11.2020 | 03:05

Госпожата няма право да бие ученичката има си правила затова , първото което е да извика директора и родителите на момичето и ще се разберат . Тази учителка след , като неможе да си издържа нервите вратата е отворена и може веднага да напусне .Никой няма право да унижава по този начин ученичката пред целия клас .

Отговори
3 7
ЖороУчениците

ЖороУчениците

16.11.2020 | 01:00

Учениците са прости и диви като добитък. Шамарите им помагат. Аз бих въвел електрически ръжен за поддържане на реда сред учениците.

Отговори
19 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?