Следвайте ни

Скандал! Полфрийман опитал да избяга от затвора

viber icon

Джок Полфрийман има 2 много сериозни провинения назад в миналото, едното от тях е опасно, а другото е било определено като опит за бягство. Това съобщи зам.-правосъдният министър проф. доктор Николай Проданов на брифинг в министерството на правосъдието. 

Той обаче не пожела да отговори на въпрос кога е бил опитът за бягство и какъв е бил той. Само уточни, че е бил в началото на присъдата му. 

Само през миналото лято той е имал 3 дисциплинарни наказания, едното е за разлепване на вулгарни стикери. Той ги е обжалвал в съда, едното е отменено, второто потвърдено, делото за отмяна на третото продължава. И трите обаче са заличени, тъй като са станали преди повече от година. 

"Написал съм 7 страници отрицателно становище за пускането на Полфрийман, благодарностите му са иронични", обясни пък Десислав Трайков, зам.-шеф на Софийския затвор защо Полфрийман му е благодарил в единствените си думи, които изрече като свободен човек. Той добави, че е депозирал оставката си заради твърдения на Румен Петков, когото дълбоко уважавал в миналото. Министърът на правосъдието Данаил Кирилов ще реши дали да я приеме във вторник, когато има среща с Петков.

Източник: lupa.bg

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?