Следвайте ни

Сиди: Коалиционно споразумение между ВМРО и ДПС е невъзможно

viber icon

Въпросът за влизане в коалиционно споразумение между ВМРО и ДПС е невъзможен. Това каза Александър Сиди, народен представител от ВМРО, в разговор с Илиана Беновска в седмичното обзорно-политическо предаване „Беновска пита“ по Канал 3.

Беновска изрази подозрение, че в парламента се сформира коалиция ГЕРБ-ВМРО-ДПС, към която може и да се присъедини ВОЛЯ на Марешки. Александър Сиди отрече, като посочи, че става дума за разпространението на фалшива новина. По думите му ДПС винаги е била основен опонент на ВМРО и такава ще си остане и в бъдеще. Сиди допълни, че на евроизборите поне 4-5 политически сили опитали да влязат в националистическото пространство, като една от тях имала в листата си кандидат, официално свързан с Ердоган. Това не би го направил някой родолюбец, категоричен бе депутатът.

 Сиди отрече въпросният кандидат да е от листата на ДПС, но отказа да посочи името му.  „Тези хора твърдят за себе си, че са родолюбци и опоненти на ВМРО, но с присъствието на такъв човек в листата няма как да изпълняват тази си функция“, каза още народният представител.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (2)

Анонимен

03.06.2019 | 22:29
0 0

Да честити на мюсюлманите шекер байрам. Много са добри. Днес меки и и бонбони, утре сме на баклава. Живи и здрави да са, а политиците повече да мислят за обикновените хора, на никой не е лесно. От там се оплакват, тук също. По малко крадете, повече работете. Няма доктори, баба фатме чака зет от Австрия да я води на доктор. Доган за тебе бие камбаната. Весели празници, шекер Байрам. Всички сме хора...

03.06.2019 | 17:24
2 0

Споразумение между ВМРО и ДПС съществува от години и е неформално.

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?