Следвайте ни

Ще прави ли "Отровното трио" партия? Отговорът

viber icon

Ще прави ли "Отровното трио" партия? Отговор пред БНР даде Арман Бабикян.

"Т.нар. План за България на Триото представлява 5 хоризонта за развитие на страната ни, в рамките на които предложихме възможност на всички българи, включително в чужбина, да дадат своето ноу-хау, своите предложения, така че мечтата за добра и състоятелна България да бъде създадена с усилията на всички", каза той.

И допълни, че 60-70 дни се дискутира въпроса дали "Отровното трио" трябва да създаде партия: „Не мислим, че този протест е мястото за реализация на нещо такова, този протест е на всички граждани, които имат желание тази мафиотизирана върхушка да си отиде.

Затова не смятаме, че е важно сега да се обяснява кой какви намерения има, всеки има право да участва във всякакви партийни и политически проекти. Бих призовал хората да се политизират, защото този протест е политически. Да, не е партиен, но е политически, хората често бъркат тези две неща“, заяви Арман Бабикян.

Не искаме да водим диалог с управляващите, подчерта той и допълни:

„Протестът продължава всеки ден, включително в други градове в страната и в Европа, протестът няма да спре…Очаквайте и следващото Велико народно въстание, нямаме намерение да се откажем".

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Сик

Сик

27.09.2020 | 13:15

Ей, голяма мъка тресе герберастката кочина, дали щели да правят партия. Важното е, да смъкнат Гроб от власт, а дали ще правят партия след това не е важно.

Отговори
1 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?