Следвайте ни

Шокиращо! Разкриха защо мъжът от Варна стрелял по деца СНИМКИ

viber icon

Мъжът от Варна стрелял не само по едно дете, а по цяла група малчугани.

Причината е изумителна, децата “дръзнали” да хапнат череши от дървото пред блока им във варненския квартал “Възраждане”. Това разказа потресен чичото на простреляното 13-годишно момиче, пише "24 часа".

Случката е от 4 юни, когато група 12-13 годишни деца си играят мирно и тихо в междублоковото пространство, но там за зла участ е имало една череша, от която най -вероятно са си хапнали, разказва развълнуван Николай Ангелов.

 

Мъжът във Варна стрелял по деца, защото брали от черешата пред блока (Снимки)

 

“В един момент, от горните етажи на блока се чуват изстрели от пушка и децата се скриват – който, където намери. Тогава идва и моята племенница, децата и казали:

 

 

Мъжът във Варна стрелял по деца, защото брали от черешата пред блока (Снимки)

 

Бързо скрий се, че някой стреля! Тя вижда някакъв храст близо до нея и кляка, за да се прикрие. В този момент тя усеща нещо като ужилване и вижда кръв по ръката си, децата се панират и започват да крещят, но едно от тях е по - съобразително и се обажда на 112, пристига линейка и полиция. Племенницата ми е откарана в болница, ръката й посинява и тя не може да я движи.Оказва се, че в ръката й има чашка от въздушна пушка, която притиска нещо в ръката и тя посинява и става неподвижна. След като са й сцепили ръката и са отстранили въпросната чашка, ръката се оправя, синината изчезва и детето отново си движи ръката. Искрено се надявам да няма последствия и тя да си остане само със стреса и трите шева”, разказва Ангелов.

 

“Най- вероятно си е мислел, че е на сафари в Африка и си гърми по живи мишени”, възмущават се съседи.

 

Майката на пострадалото дете е диабетик и след като чува, че дъщеря й е простреляна в ръката, изпада в шок. “И това е, само защото някое дете си е откъснало череша от дърво, което се намира в междублоково пространство?!”, възмущава се чичото.

 

55-годишният стрелец е задържан, пушката му е отнета от полицията.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Мда

Мда

10.06.2020 | 07:28

И КОЙ в крайна сметка е 55 годишния стрелец?

Отговори
1 0
Българан

Българан

09.06.2020 | 15:27

В междублоковите пространства на общинска земя е забранено да се садят плодни дървета. Има си нормативни документи на ред ведомства за това!

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?