Следвайте ни

Шокиращи разкрития за изчезналия Мехмед от Якоруда СНИМКИ

Детенцето е открито в добро общо състояние, но е било премръзнало заради падането на температурите нощно време

viber icon

Малкият Мехмед е бил открит в близост до цех в гората край село Бунцево. 

 


Той е намерен от горски служител, участвал в издирването в местността "Малката река", която се намира на около 20 км. от къщата му и на около 4-5 от село Бунцево.


Детенцето е открито в добро общо състояние, но е било премръзнало заради падането на температурите нощно време. 

Все още не е дало обяснение как е стигнало от Якоруда до селото, от полицията няма и данни дали в изчезването на Мехмед не са имали участие и други хора. 

Муртаза Клечов – горският, който намери 2-годишния Мехмед, смята, че е напълно възможно детето да е стигнало самò до мястото, където го е намерил.

По думите му по права линия през гората разстоянието е не повече от 2 км.

По пътя разстоянието от Якоруда до село Бунцево е около 20 км. Горският е намерил Мехмед на 5 км от селото в гората близо до път.

Мъжът разказа, че детето е било босо, без чорапи и обуто в розови панталони. Самият той дал собствените си чорапи на Мехмед и връхната си дреха.

Междувременно бяха разпространени първи снимки след намирането на малкия Мехмед:

Заради голямото разстояние, което е изминало, предположенията клонят именно към тази версия. 

Анонимни източници разкриха, че семейството на Мехмед било изключително бедно. Не работели нито майката, нито бащата. Таткото на малкото дете често пиел, тогава ставал агресивен и налитал на жена си, пише блиц.

Историята на малкия Мехмед повтаря друга, станала с момченце преди години. Тогава 4-годишният Абди изчезва в планината край село Бунцево. Той бил там с родителите си, които събирали сено и в един момент просто от него нямало и следа.

Детето било открито чак на осмия ден в гората. През цялото време ходило само през гората и спало в дънери, но оцеляло без наранявания.  

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Гост

Гост

24.09.2020 | 22:20

Горкото дете. Пак добре, че не е паднало във външния кенеф, както се е случвало в такива общества. Капсулирането на това население не води до нищо добро и затова вина имат политиците, най-вече в лицето на ДъПъСъ и религиозните проповедници спонсорирани от анадола.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?