Следвайте ни

Шокиращ инцидент с Йорданка Христова по време на концерт в Чирпан

viber icon

Шокиращ инцидент преживя Йорданка Христова по време на Фестивала на лавандулата в Чирпан. Скелето на сцената се срути на милиметри от нея. Естрадната легенда се размина само с лек стрес, след като бе спасена от мениджъра си Евгени Боянов.

Мъжът задържал металната конструкция с крака, а после започнал да вика към певицата: "Бягай, бягай".

Мениджърът на голямата звезда успокои, че Христова е добре, а той се е разминал без счупване на крайниците. „Посинели са и подути и трудно стъпвам, което е нормално, но се надявам бързо да се оправя. Най-важното е, че всичко се размина, защото ако трябва да бъда честен, бяхме на крачка от най-лошото. Благодаря на Господ, че бе милостив към нас и се разминахме за секунди от голям инцидент. 

Падна сцената, дървета, шатри. Истински ужас. Не мога да ви го опиша. Както всичко си вървеше нормално и тя пееше „Обич разпиляна", минути по-късно бурята се разрази, конструкцията падна буквално за секунди", откровен е Евгени пред "Телеграф".

След като излизат живи от ситуацията, той и Йорданка се скриват в кметството, където стоят 3 часа без ток. "Постояхме на тъмно, защото след тази буря ток нямаше", допълва Боянов. Когато излизат да си тръгнат от сградата, публиката аплодира бурно Данчето Христова, която рискува живота си на сцената, а в отговор на тяхната любов  изпълнителката започва акапелно да пее "Ще продължавам да пея до последния си честен миг. И ако отмина, пак след мен ще има музика, която да звучи". 

На следващия ден Христова и Боянов вече бяха по-спокойни и се разходиха из лавандуловите полета край Чирпан, за да се отърсят от преживения шок.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Баба

Баба

28.06.2021 | 11:43

Завиждаш ли и?

Отговори
4 1
дядо Гого

дядо Гого

28.06.2021 | 11:15

Тоя май не ще само мениджър да и е. Яде и се на Данчето агнешко.

Отговори
6 5
Сенси

Сенси

29.06.2021 | 08:10

Не познавате добре какъв човек е Йорданка Христова, за да пишете такива глупости.

Отговори
5 0
Данчето

Данчето

20.07.2021 | 22:51

е прекрасен и топъл, много истински човек.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?