Следвайте ни

Шестокласници с оригинални предложения към премиера Стефан Янев

viber icon

Полезни и оригинални предложения за подобряване на образователната среда в България получи министър-председателят Стефан Янев от шестокласници, с които се срещна в Министерския съвет. Учениците от клуб „Традиции и ценности“ към ОУ „Неофит Рилски“ – гр. Габрово, гостуваха днес на министър-председателя с готовност да зададат своите въпроси за дейността на правителството и да дадат предложения по дневния ред на кабинета. 

В рамките на разговора им в правителствената заседателна зала премиерът Стефан Янев поздрави „малките министри“ за интереса към работата на институциите и ги запозна с дейността и приоритетите на служебното правителство. Янев изрази своята увереност, че скоро те ще са хората, които ще могат да заемат неговото място като министър-председател и местата на министрите от кабинета. 

Министър-председателят Стефан Янев подари на гостите си от училищния клуб плакет на Министерския съвет и копие на уникално издание на „История славянобългарска“. От своя страна шестокласниците изненадаха премиера със сборник с творби на ученици от клуб „Традиции и ценности“, книга с габровски анекдоти  и „чаша за неканени гости“ като израз на габровския хумор. 

При посещението си в Министерския съвет учениците от ОУ „Неофит Рилски“ разгледаха още Гранитна зала, където традиционно се провеждат различни церемонии и медийни събития и правителствения пресцентър.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Разлика

Разлика

21.06.2021 | 16:33

Бибитко щеше да им подари Винету.

Отговори
0 0
История Славянобългарска

История Славянобългарска

21.06.2021 | 16:18

Изучава ли се още в училище, или само си я развяваме? Последно я бяха махнали от програмата за 6 клас. ПРЕПОДАВА ЛИ СЕ ОЩЕ, или О, неразумний юроде, поради что се срамиш да се наречеш Българин?

Отговори
1 0
Тошко

Тошко

21.06.2021 | 16:02

А детската градина кога?

Отговори
1 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?