49
Следвайте ни

Шеф Андре Токев се извини публично за шофирането с алкохол

viber icon

Шеф Андре Токев се извини публично в социалните мрежи за шофирането с алкохол.

Малко след ареста му в социалните мрежи се появи клип, в който ясно се вижда как Токев управлява пикапа си криволичещо, докато три от гумите му са спукани, а дясната задна е без колело.

Ето и пълния текст на писмото му:

„Бих искал да заявя публично своята позиция за инцидента от 31.10. Дължа го на всички онези, които в годините са до мен и ме подкрепят, на всички онези, които вярват в каузите, които следвам.

Съжалявам за случилото се !

В живота ни на всеки от нас понякога се случват неприятни ситуации.

Иска ми се да не се беше случвало, иска ми се да можех да върна времето назад .

Извинявам се на своите близки за това, което им причиних и благодаря за тяхната огромна подкрепа. Извинявам се на хората, които не познавам лично, но вярват в мен. Всеки човек поне веднъж в живота си е бил поставен пред предизвикателството да са се срамува от постъпките си. А ние, публичните личности, носим отговорност и в това какъв пример даваме. Причините за случилото са много, но това няма да промени събитията. В днешно време всички ние сме изложени на стрес, напрежение и рискуваме да загубим своя баланс. Динамиката, в която живеем и отговорностите, които носим със себе си ни въвличат в жестока мелачка.

Съжалявам за случилото се и се извинявам за това!

Съзнавам, че не е достатъчно само да ви се извиня. Вие заслужавате повече от това. И аз ви обещавам, че ще работя за възстановяването на доверието ви към мен. Вярвам, че няма по-добър учител от живота в стремежа си да се поправим. Макар и понякога по трудния начин.

Случилото се е недопустимо и мога само да благодаря на Господ, че запази живота ми и не навредих на други, освен на себе си.“

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Тошко

Тошко

08.11.2021 | 16:58

Ами то ти е за втори път това вече втори път караш пиян първия ти се размина втория път ще видим сигурно пак ще ти се размине то ти се пие като Казак хвани си такси не убивай невини хора . Мекере алкохолизирано.

Отговори
2 2
Дано

Дано

08.11.2021 | 16:38

Не е наранил никого което си е чудо, дано да се излекува, защото чудеса не стават 2 пъти.

Отговори
2 0
Максим Стависки

Максим Стависки

08.11.2021 | 13:18

И мен не подкрепяха така :)))

Отговори
1 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?