49
Следвайте ни

Шеф Андре Токев отива на съд, карал с 2 промила алкохол в кръвта

viber icon

Днес Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт в съда срещу 53-годишния готвач. Токев е шофирал след употреба на алкохол, въпреки че вече е бил осъден за идентично престъпление. От държавното обвинение казват, че той е наказван многократно с административни глоби заради неспазване на правилата за движение по пътищата.

В обвинителния акт е записано:

"На 31.10.2021 г. около 18,00 часа в гр. София, по ул. „Околовръстен път“, А.Т. бил спрян от полицаи след получeн сигнал, че обвиняемият е минал с управлявания от него автомобил през бордюр в края на улицата, което довело до изкривяване на четирите джанти, изпускане на налягането на гумите му и друга техническа неизправност. А.Т. продължил да шофира автомобила и да криволичи с него по пътя. От допира на металните части на автомобила с асфалтовата настилка излизали искри, чувало се скърцане и стържене, но обвиняемият не спрял. Униформените му направили тест с „Дрегер 7410+“, който отчел положителен резултат от 1,90 на хиляда промила алкохол в кръвта. А.Т. е придружен до болница, където направил кръвен тест, който отчел, че е шофирал с концентрация на алкохол в кръвта 1,79 на хиляда.

Това е наложило назначаването и изготвянето на допълнителна съдебна химико-токсикологична експертиза в специализираната химикотоксикологична лаборатория, която показала, че обвиняемият е шофирал с концентрация на алкохол в кръвта си над 0,5 на хиляда, а именно 2,00 на хиляда".

Предстои делото срещу известния шеф готвач да продължи в Софийски районен съд.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

ИСТИНАТА

ИСТИНАТА

08.12.2021 | 15:14

ЩЕ МУ ДАДЪТ УСЛОВНО И ГОТОВО

Отговори
3 2
Не бъди толкова скромен Българино

Не бъди толкова скромен Българино

08.12.2021 | 14:13

Не бъди толкова скромен и свенлив Пиши нещата със истинските им имена Гербаджия това свъщност значи ЧИФУТ от най долно крадливо мързеливо подло лакомо и лъжливо нечовешко дори неприродно създание Тъй че замествайки ГРОБаджия със истинското заглавие ЧИФУТ казваш цялата истина без свян Можеш да използваш и другото им популярно заглавие ЮДА

Отговори
5 3
Помнещ всичко

Помнещ всичко

08.12.2021 | 13:58

Една от Вождопомазаните гербаджийски калинки - медиен лакей и клакьор на крадливата Шайка!

Отговори
5 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?