Следвайте ни

Сгащиха 50 души в басейн на нелегално парти в наш курорт

viber icon

Общо 50 души хванаха инспектори на РЗИ съвместно с полицията при проверка на тържество по случай рожден ден в наш курорт. Нарушителите са сгащени в открит басейн с топла вода.

На всички са съставени актове по 300 лева за неспазване на противоепидемичните мерки. Собственикът е санкциониран с 2000 лева.

Създадените мобилните екипи само във Варненско са извършили 64 инспекции. 138 са проверките на РЗИ – в училища, детски градини, здравни кабинети, перални, хотели, фитнес зали, фризьорски салони, молове, супермаркети и др.

“Продължават съвместните проверки на институциите. Най-честите нарушения в търговските обекти са неправилното носене на личните предпазни средства”, съобщи областният управител на Варна Стоян Пасев.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Баф мааму

Баф мааму

12.02.2021 | 15:19

Що ни мъ извикаха и мени за оргията

Отговори
3 1
Мира

Мира

12.02.2021 | 14:41

Защо не публикувате името на хотела и имената на нарушителите. Може би защото няма хора от президентското семейство

Отговори
6 5
Любо

Любо

12.02.2021 | 14:19

Хотелите не трябва да работят! Ресторантите към тях също. Изжбщо кой заблуден мозък си мисли,че се спазват мерките? Когато наистина има мерки,както в цивилизованите страни,едва тогава ще започнем да се оправяме. В момента е само мазане на очите,защото т.улупа се страхуна от народа!

Отговори
8 8

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай