Следвайте ни

Сензация! Отмъстиха за убийството на боса на „Мултигруп“ Илия Павлов ВИДЕО

viber icon

Кой е казал, че клетвата за отмъщение за убийците на Илия Павлов не ги е застигнала?

Така великият приор на тамплиерите в България Румен Ралчев отговори на въпроса на водещия на „Офанзива с Любо Огнянов“ по Нова тв дали някога тя ще застигне тези, които дръпнаха спусъка. „Нека да оставим на писателите да пишат“, добави Румен Ралчев.

По думите му застреляният от снайперист на 7 март 2003 г. бизнесмен „по отношение на масонството и Шотландския ритуал свърши безкрайно много дейности“.

Все пак на директния въпрос "Отмъстен ли е Илия Павлов?", академик Румен Ралчев отговари категорично: "Да".

Илия Павлов е български спортист (борец), бизнесмен, дарител и масон, пише в Уикипедия.

По времето на социализма бащата на Илия Павлов, Павел Найденов, държи закусвалня шкембеджийница в центъра на София. Илия учи в столичното Спортно училище, става републикански шампион по борба за юноши и е привлечен в ЦСКА. Завършва Висшия институт за физическо възпитание и спорт и задочно следва журналистика в Софийския университет. Като студент сключва краткотраен (1982 – 1988) брак с Антония Чергиланова – дъщеря на генерал Петър Чергиланов, началник на Трето управление в Държавна сигурност. Служи като офицер в армейската спортна школа „Чавдар“ и за малко време работи във вестник „Йени ъшък“ („Нова светлина“), след което бива назначен чиновник в Комитета за култура.

Регистрира първата си фирма, антиквариата „Мулти Арт“(1988), и взима за втора съпруга актрисата Дарина Георгиева от Казанлък (1989). Пътищата на стремителното му забогатяване са тъмни (вж. „Мултигруп“). През ноември 2002 г. полското списание „Wprost“ оценява неговото състояние на 1,5 милиарда долара, но след едва няколко месеца е застрелян от снайперист пред офиса на „Мултигруп“. Подбудителите и извършителят на това убийство остават неразкрити, пише още в Уикипедия.

Павлов оглавява настоятелството на „Св. Александър Невски“ и дарява на църкви и манастири. Опелото му в софийската „Св. Неделя“ е отслужено от митрополит Галактион в присъствието на патриарх Максим. Погребан е до Арбанашкия манастир „Св. Никола“.

Член е на Конфедерацията на едрите индустриалци и на Български бизнес клуб „Възраждане“ от основаването на всяко от двете сдружения през 1993 и 2001 г.

През 1994 – 1999 г. Павлов е собственик на футболния отбор ЦСКА.

През 1998 г. получава американско гражданство. Първата му жена, вдовицата му и трите му деца живеят в чужбина, се казва още в свободната енциклопедия.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Ццц

Ццц

07.02.2021 | 11:19

Че той бил херувим! Сигурно стои от дясната страна на сатаната?

Отговори
6 0
Валентин ангелов

Валентин ангелов

07.02.2021 | 09:47

Това мекотело ралчев , признава престъпление в интервюто с този пишман журналист.Къде е мвр и прокуратура? Илия павлов си го взеха службите на които служеше , време е и тази мърша ралчев , сбъркано старче , да си го приберат , още малко и крал на англия ще стане , в шизофренията си.

Отговори
11 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай