Следвайте ни

Семейство от Бургаско обяви детето си за възкръснало, лекарите - не

Родителите ще изчакат до утре, за да решат дали ще погребат малкия Стоянчо

viber icon

Невероята история от бургаския град Дебелт разказа Флагман. Семейство обяви детето си за възкръснало по време на погребението. Но после пак починало.

4-годишният Стоян си отишъл  зарази проблеми със сърцето. Родителите обаче открили на погребението, че момчето мърда.

Мнението на медиците! Малкият Стоянчо от Дебелт, за когото семейството му твърди, че е възкръснал на собственото си погребение, а след това отново починал, е бил мъртъв от два дни, категорични са лекари, запознати със случая.

Те са убедени, че посмъртни импулси са заблудили близките му, които днес бяха убедени, че детето им е дало признаци на живот минути пред да бъде положено в гроба.

Още вчера е направен преглед, който е потвърдил, че причина за смъртта е кардиологичен проблем на детето, след това тялото е предадено на семейството.

 Заради рязката смяна на температури в последните 24 часа – от студено на много топло и отново на студено, тялото тази сутрин е започнало да изпуска въздух, което е объркало родата.

По информация на Флагман, минути, след като са получили сигнал лекари са извършили повторен преглед на детето, установено е, че няма сърдечна дейност. Обяснили са на семейството, но явно заради шока близките му така и не са разбрали каква е ситуацията.

Най-убедена, че Стоянчо е жив, била баба му. Тя била до ковчега, когато тялото помръднало. Бабата извикала силно, след това още няколко от близките му погледнали и видели, че тялото мърда.

Семейството в момента решава дали ще положи днес Стоянчо в гроба или ще изчака и утрешния ден, тъй като още вярват, че може да е жив, независимо, че няма сърдечна дейност. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?