Следвайте ни

Сърцето на Митьо Очите излезе от ритъм, вкараха го в болница

viber icon

Димитър Желязков-Очите е приет днес около 18:30 часа по спешност в специализираната кардиологична болница в Бургас "Сърце и мозък", съобщи местният сайт "Флагман". Пулсът му е бил 200, а сърцето му е излязло от ритъм, долната и горната му граница непрекъснато се изравнявали, допълва изданието.

Днес Митьо Очите бил в апартамента си в Несебър, но не е спортувал, както обичайно. Около обяд казал на Антигона - жената, с която живее вече 15 години, че не се чувства добре. Смятал, че е някакъв летен вирус - усещал се отпаднал. В следобедните часове обаче започнал да вдига рязко кръвно и усетил, че сърцето му не е в ритъм.

Близък до семейството съобщи, че е видял Антигона, Желязков и цялата им охрана в Спешното в Несебър около 17 часа, след което Очите е бил транспортиран по най-бързия начин към МБАЛ "Сърце и мозък" в Бургас.

Според изданието Желязков е поставен на специална апаратура, която трябва да върне сърцето до няколко часа в ритъм, ако това не стане ще се пристъпи към по-сериозни действия от страна на кардиолозите.

Сформиран е екип за наблюдението му. Смята се, че това са усложнения след прекаран тежък ковид в ареста.

49-годишният главатар на ОПГ от 12 души бе пуснат от Спецапелативния съд в София на 22 юли и оттогава се намира в Несебър с електронна гривна.
 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

ИСТИНАТА

ИСТИНАТА

04.09.2021 | 14:48

ЗАТВОРИТЕ И АРЕСТИТЕ ОТ МЕСТА ЗА ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА ГИ ПРЕВЪРНАХА И В МЕСТА ЗА ВЗИМАНЕ НА ЗДРАВЕТО--ДВЕ В ЕДНО--СЪДА НАЛИ Е РАЗПОРЕДИЛ-ДА СЕ ЛИШИ ОТ СВОБОДА--А НЕ ДА МУ ВЗИМАТЕ ЗДРАВЕТО С НЕЧОВЕШКИТЕ УСЛОВИЯ

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?