Следвайте ни

Съпругата на загиналия пилот: Без политика на гърба ни, не всичко е пари!

viber icon

Съпругата на загиналия пилот от авиобаза "Граф Игнатиево" майор Валентин Терзиев - Димитрина Попова - написа гневен пост заради изявлението на кмета на Асеновград д-р Христо Грудев, че ще предложи на Общинския съвет в Асеновград да бъде подкрепено финансово семейството.

47-годишният летец, който загина на 9 юни, след като изтребителят му МиГ-29 се разби в Черно море по време на ученията "Шабла 2021", остави полусирак 12-годишно момче.

"Това защо? Ние сме финансово добре. Можеше първо да поискат среща и да попитат с какво могат да помогнат. Без политически пиар на гърба ни. Има толкова други наистина нуждаещи се. Защо всички свеждат всичко до пари?", написа в социалните мрежи вдовицата, цитирана от Дир.бг.

По-рано днес тя подкрепи един от колегите на загиналия си съпруг - Димитър Димитров, който в емоционален пост, публикуван в социалната мрежа, обвини политиците за трагедията ТУК.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (17)

Какво общо има политиката?

Какво общо има политиката?

13.06.2021 | 06:41

Вие намирате ли за уместно вдовици да пишат писма в социални мрежи до мъртвеца, докато трупът още изстива? Аз го намирам за симптом на цяло едно шантаво - повредено поколение.

Отговори
3 8
Тишина

Тишина

13.06.2021 | 01:07

нека не забравяме че всички даваме някакъв принос принос за напредък на държавата ни но когато става въпрос за такива неща трябва всички да пазим малко приличие то е ясно че и в армията не вървят нещата добре аз от години се чудя защо има хора които работят там казват че са добри специалисти но нека не забравяме че оценката е тяхна не е на обществото защото техният продукт от работата им ние обществото него виждаме дали сме в състояние да го оценим но по стари спомени от 7-8 години като видяхме едни влекачи на сухопътните войски на разклона на Карнобат как караха ако така кара обикновен човек полицията ще му вземе книжката сигурно за винаги то беше движение по платното по банкета по канавките и най важното ние бяхме спряни от кат и военна полиция и въпреки всичко бяхме очевидци на безумно шофиране но армията си има техни хора които ги оценяват а къде е светът това не е важно нека не забравяме че в цивилни граждански предприятия също ома много способни хора и ако не са те за да осигурят много от нещата нито армията нито ние ще можем да съществуваме но има и нещо друго когато армията защитава националната ни сигурност ние гражданите нямаме право да говорим за национализъм това стана вредна дума а в нашата история много хора са оставили следа пред които по празници се прекланяме а те също са се борели но за съжаление са свършвали с лош край само едно не разбирам ясно в армията правиш стаж излизаш в пенсия броят ти куп заплати при пенсиониране а си още млад май това е апетитното в тази професия и започваш нов живот като на кино ама маи забравяме че нефтохим е отдавна е продаден на руска компания която сигурно трябва да зарежда армията с горива а пък се пъчим че сме с нато а ми как така техниката ще върви без горива нали русия и америка са врагове или поне на нас така ни казват хора това е голям театър ама като мине време всички забравяме кое е истинаата

Отговори
0 0
Истината

Истината

13.06.2021 | 07:57

Като ти чета "научното ти вдъхновение" се чудя как така на един дъх си успял да кажеш толкова велики глупости. Няма точка, няма запетая. Можеш да бъдеш горд само за едно, че притежаваш идеална огледална повърхност на ненабразденият ти сив материал.

Отговори
3 1
Какво ще му отговорите

Какво ще му отговорите

12.06.2021 | 20:30

БОРБА ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ Да бъдеш пилот в Българските Военновъздушни сили е въпрос на чест, дълг, достойнство и множество лишения, както лични, така и от всякакъв вид естество. Също така да бъдеш пилот в Българските ВВС е ежедневна битка за оцеляване. Завърших Висше военновъздушно училище "Георги Бенковски"/Bulgarian Air Force Academy през 2016г и от тогава ходя по погребения и помени на колеги през година-две. Можете да си представите как действа на психиката на един млад летец, току що сблъскал се с жестоката действителност. Същата обаче действителност с всяка изминала година става по-жестока. Средния годишен летателен опит, който трупаме с колегите си намалява с всяка изминала година и е достигнал ОТВРАТИТЕЛНО ниски нива. До ДЕСЕТ пъти под МИНИМАЛНИЯ изискуем нальот по изискванията на НАТО. Не искам да коментирам кой е виновен. Те са на всички нива. Това доведе до крайно ниска мотивация, отлив на кадри, който предстои да се засили след отминаването на КОВИД кризата. А кадри няма. Прилив не очакваме. Обучението е един дълъг, скъп и изключително сложен процес и вливането на "свежи" кадри може да отнеме години. За съотношение между квалификация, риск и финансово възнаграждение даже няма да коментирам. Просто ме е срам. Борбата за оцеляване е ежедневна и тепърва предстои за тези от нас, постъпили в редиците на ВВС. Това няма да бъде последния инцидент в нашата нова история, за съжаление. Просто няма положителни индикации за промяна. Който се спаси и "избяга" ще го бъде, останалите ще кретаме докато дойде така дълго чаканата "промяна". Споделете в подкрепа и нека нашият глас бъде чут!

Отговори
10 3
Ревльо

Ревльо

13.06.2021 | 08:04

Избърши си сълзите и сополите и повече не се качвай на аероплан. Така де да не паднеш без парашут.

Отговори
2 3
Съжалявам

Съжалявам

12.06.2021 | 20:09

Даже го кажа, но тази жена в момент на скръб,каква е тази страст за медийни изяви,приказки за политика и т.н.?!?! Да се спре малко поне от приличие и да не преекспонира!!!

Отговори
7 16
Високо

Високо

12.06.2021 | 21:21

Достойните хора не могат да бъдат разбрани от всеки. Тя прави това, което за мъжът и би било най правилно и той го заслужава.

Отговори
13 3
Заслужава и повече

Заслужава и повече

12.06.2021 | 23:17

Той заслужава много повече, защото не се е огънал пред трудностите, не е отказал да изпълни дълга си въпреки всичко. Клетвата за защита Родината е свято нещо и не се престъпва. Достойнство, чест и себеотдаване са много имагинерни понятия за много хора днес.

Отговори
6 0
До Високо !

До Високо !

12.06.2021 | 23:42

Достойнството не се състои в това да пълниш пространството с постове и да се изявяваш медийно !!! Колкото до достойнството на загиналия него никой не го отрича!!!

Отговори
7 1
Позиция

Позиция

12.06.2021 | 23:51

Тя има позиция, личната и загуба НИКОЙ не може да възстанови, затова НИКАКВИ ПАРИ не са нужни. Друго има значение! Всеки има право на позиция-тази е нейната и тя я отстоява храбро, въпреки личната и мъка и загуба.

Отговори
7 1
Достойна

Достойна

12.06.2021 | 18:36

Много достойна жена, истински боец. Дръж се, не скланяй глава и не се предавай! Пази идеалите му, той не е работил единствено и само за пари! Той бранеше Родината си!

Отговори
15 5
Шантав свят

Шантав свят

12.06.2021 | 17:54

При траур не се пуска радио, телевизор и компютър 40 дни, а тази жена стана медийна звезда. СПРИ се жено!

Отговори
6 20
Не всичко е политика

Не всичко е политика

12.06.2021 | 21:31

Типичен профил на гербаджия.

Отговори
5 5
траур

траур

12.06.2021 | 17:33

за 20000 загинали от биоръжието китайски вирус 19

Отговори
6 4
Вие

Вие

13.06.2021 | 08:21

Хем сте като кьорав кон хем с капаци.Това че един доблестен млад китайски лекар пръв в света отвори очите на много приспани учени не означава че вируса е само китайски. Знае се че е дошъл от прилепи. Но се знае и че преди този момент го е имало по света. За прилепите граници няма. По този яъпрос още се спори. И не ме разбирай накриво,защото свалям шапка на китайския лекар но не защитавам въобще китайците.

Отговори
0 3
до вие

до вие

13.06.2021 | 09:23

коравия кон сте Вие. ясно е че гнусарите китайци прикриха за вируса . ясно е е не е от прилеп а че е Биооръжие за да сринат икономиките и убияя максимум жертви от други страни. заради лай на като тебе лижещи им гъза им се разминава..

Отговори
2 0
Какви  икономики  са  сринати

Какви икономики са сринати

13.06.2021 | 11:06

Официалните данни са че повреме на пандемията гражданите на САЩ са забогатели с около 3 трилиона долара. Същото е и с китайската икономика. Кьоравия кон да си махне капаците поне. Направете си анализ кой от нас двамата може да бъде манипулиран.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?