Следвайте ни

Само в "Марица": Защо и как Слави даде интервю само на БНТ

viber icon

След вечерните новини на БНТ днес Слави Трифонов ще даде първото си телевизионно интервю като политик. Естествено, говорим за ефир извън неговия канал "7/8". Иначе Слави говори два пъти пред Петър Волгин в предаването му по БНР.

Мнозина определят това като истинската новина на деня, а не връчването на мандата.

Новината предизвика куп коментари вчера, когато от държавната телевизия обявиха официално новината, а Бойко Василев прекъсна отпуската си.

Доста медии и политици нападнаха директора Емил Кошлуков и самия Слави, че повтарят случки отпреди изборите, когато БНТ прекъсваше ефира си заради брифингите на ГЕРБ.

По наша информация Слави се е съгласил на интервюто точно заради Бойко Василев. Двамата се познават и уважават от студентското предаване "Ку Ку", където водещият на "Панорама" беше репортер.

Според наш източник интервюто ще бъде направено днес в 14,30 ч., тъй като лидерът на ИТН е поискал все пак да види на коя сила ще бъде връчен третия мандат, за да може да коментира. Не е ясно къде е била срещата на Бойко и Слави, но със сигурност не и в сградата на БНТ.

"Ще е интересно, но не очаквайте някакви промени в политическите нагласи на Слави", съобщиха пред медията ни депутати от ИТН.

 

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (9)

Терцата

Терцата

27.08.2021 | 17:17

Грешна информация.Ще има партия белот-Слави/Доган vs. Бойко/Делян.

Отговори
0 4
Не е важно..

Не е важно..

27.08.2021 | 11:04

Никой не се интересува...

Отговори
14 2
Георги v.

Георги v.

27.08.2021 | 10:27

Разбира се, че интервюто ще бъде на запис, въпреки водещия, който не е от агресивните. Просто на Трифонов не му стиска да е на живо. Пак ще говори глупости, пак ще има много популизъм и лъжи. Няма да има неудобни въпроси.

Отговори
26 2
Това е брутално и вулгарно

Това е брутално и вулгарно

27.08.2021 | 10:05

Брутално и вугарно е че Бъргарския Народ допусна чифутщината да се просмуче бавно и методично във възлови административни политически центрове касаещи нашия икономически културен и политически живот за да диктуват дневния ред на нашия живот унищожавайки всичко Българско традиционо От семейство училище основите на едно Общество През правото налагайки ни либераските си номадски псевдочовешки разбирания за морал За разрушителния им морал основаваш се на Тридесете сребърника и нямаш нищо общо с изконите християнски цености

Отговори
14 2
Нова памет

Нова памет

27.08.2021 | 09:14

Изправен човек не мисли, а седнал със задни мускули и мисли. Ако спечеля печеля само аз, ако загубя губи цял народ

Отговори
17 4
Пловдив

Пловдив

27.08.2021 | 09:01

На един нарцис колкото по-малко му обръщаш внимание и игнорираш, толкова по-бързо ще се спихне, увехне и изчезне от публичното пространство .

Отговори
35 6
Герберопитек

Герберопитек

27.08.2021 | 09:01

Търси се чекмеджето на Слави

Отговори
22 6
Любопитен

Любопитен

27.08.2021 | 08:54

Дали това интервю ще е по сценарий на Тошко Йорданов? Не съм хейтър, но се ядосвам, когато хората сами си изкопават дупката. Такава висока подкрепа имаше партията на Слави и такава ниска политическа култура показа тази същата партия.

Отговори
38 7
Габи

Габи

27.08.2021 | 09:46

Високата подкрепа показва единствено наивността и безотговорността на голяма част от българските избиратели.Всеки народ заслужава управниците си,а нашия избра да бъде управляван чалгарски, брутално и вулгарно.

Отговори
36 6

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?