Следвайте ни

Само в"Марица"! Монахиня спря 5G мрежата в наш град

Да забранят самолетите над Мездра и корабите в Искър, потресени са местни

viber icon

Община Мездра се прочу навръх празниците с решението да наложи мораториум върху изграждане на 5G мрежата в града. Известната ЖП гара стана второто населено място след Балчик с подобна забрана.

"Марица" обаче се добра до скандални подробности благодарение на свой човек, участвал в решаващото заседание но общинския съвет.

Инициатор на ветото станал активист на националистическа формация. Той теглил реч и за по-убедително вкарал в залата монахиня. Местният депутат я докарал от манастир в областта.

На присъстващите било подробно обяснено, че новата мрежа убива хора и животни. И дори били вече намерени мъртви човеци с чипирани мозъци.

Кой е повярвал, кой не, не става ясно. Но гласуването минало с убедително "За" вето върху 5G мрежата.

Местни лидери, най-вече от младежките среди, са възмутени от решението. "Ставаме за срам! Цяла България ни се смее. В кой век живеем", пита в социалните мрежи активист на дясна партия.

"Да забранят и самолетите на Мездра, докога ще ни пръскат", иронично допълва друг прочут жител на града.

"Да забранят и корабоплаването по река Искър", отговаря му зевзек.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

манипулации

манипулации

05.01.2021 | 11:13

Медиите много обичат, за да са в услуга на компаниите, да изкарват всичко конспиративни теории и абсурдни твърдения! Истината за 5G технологията е, че не е изследвано влиянието й върху живите организми. Със сигурност, новите мрежи ще са многократно по-вредни от сега съществуващите 4G и LTE. Това се дължи на факта, че се използва микро-вълновия честотен спектър и (по подобие на микровълновите фурни) и освен това, приемо-предавателните станции трябва да бъдат много по-нагъсто разположени за да се осигури качество на сигнала.

Отговори
2 5
Кауни

Кауни

05.01.2021 | 00:01

Този вестник завинаги ще си остане конкуренция на тоалетната хартия по външните селски кенефи!

Отговори
6 8
ДОК

ДОК

04.01.2021 | 22:21

Много сервилно!

Отговори
9 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?