Следвайте ни

Само в "Марица": Генерала сменя министър Ангелов

viber icon

Днес ли беше последният брифинг на министър Костадин Ангелов? Поне в това правителство - да, ако професорът наистина се кандидатира за депутат.

Очаква се хирургът да поведе листата на ГЕРБ във Варна , като по наша информация решението му ще бъде обявено в понеделник директно в ефира на една от националните телевизии. И да, той ще обяви, че се кандидатира за депутат.

В такъв случай професор Ангелов трябва да излезе отпуск, както изисква законът - един месец преди изборите или от 4 март включително! Точно тогава е четвъртък ще бъде проведен и поредният брифинг за коронавируса.

Това означава, че министърът няма право да участва в пресконференцията. Кой ще го замести като водещ на пресконференцията? Негов заместник в министерството? Едва ли.

Сигурен фаворит изглежда шефът на Щаба генерал Венцислав Мутафчийски. Директорът на ВМА има пребогат опит от пролетта, когато изнесе най-тежките месеци с по два брифинга на ден.

По-малки изглеждат шансовете на доцент Ангел Кунчев, главен здравен инспектор. Така че по всички личи - Генерала се завръща!

Ивайло Йолчев

Ивайло Йолчев

Редактор

Ивайло Йолчев е работил във вестниците "7 дни спорт", "Планета спорт" и "Стандарт", агенциите Standartnews и OFFnews, както и в PR сферата. Носител на журналистическата награда "Черноризец Храбър" за 2011 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Костадин Стамов

Костадин Стамов

26.02.2021 | 11:13

Аман от боклуци в листите на ГЕРБ! А въпросното генералче е уникум!

Отговори
5 1
политика

политика

26.02.2021 | 07:18

Да се маха... Хаосът и без това управлява пандемията у нас. А и лобистките му ваксини не помагат на никого...

Отговори
7 1
Предложение

Предложение

26.02.2021 | 00:10

Аз предлагам налраво чичко Адолф да вземе нещата в свой ръце Той е най големия експерт със справянето на пандемий еврейски Муфтаджийски може да му стане един първите пациенти ползвайки жълта звездичка жълт.коридор и жълто там отзад Много жълто Та към кафяво В зависимост от напъна и от разтройството Памперси приоритетно ще доставям със самальот за жълтия коридор Ама друг път Нъл имат гащи

Отговори
6 4
Ами

Ами

25.02.2021 | 22:54

Ами да се завърне генерала и да стегне нещата с ваксините. Като не могат да доставят навреме договореното количество, да внес8ат и други ваксини. Според ЕС няколко седмици трябвало да се чака, ама колко, сдигурно ще отиде до лятото. Евала на тези, които си осигуриха достатъчно ваксини, без да се съобразяват с ЕС.

Отговори
13 5
Споко

Споко

26.02.2021 | 12:16

Желаещите ще ви ваксинират до 2 месеца , а през тва време си стойте по бункерите и не излизайте ! Малко остана до спасението ви , а от догодина Морвид като дойде пак или както си го кръстят новия филм .

Отговори
2 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?