Следвайте ни

Само в "Марица": Читател разкри уникален жест на ген. Мутафчийски

viber icon

Възхищението си от случайна среща с генерал Мутафчийски, шеф на ВМА и Щаба, разкри нашият читател Теди от София. Ето разказа му пред "Марица", а изводите оставяме на вас.

"Минавах покрай Александровска болница през уикенда. Точно срещу Арката забелязах генерал Мутафчийски.

Понеже съм с диабет и проблеми в бъбреците, намерих смелост да го притесня, тъй като имам сам доста притеснения относно COVID  и ваксините. Спрях го, извиних се и споделих защо го заговарям", разказа Теди.

"Той се спря и повече от учтиво прие молбата ми. Изслуша внимателно, после ме успокои. Каза ми, че не само мога да се ваксинирам спокойно, но е това ще е от полза. 

Даде ми и други съвети за проблемите със здравето. Много готин и земен човек, когото дори не бях срещал през живота си, а разговаря като с близък човек. Напишете, за да знаят хората какво представлява генерал Мутафчийски", помоли нашият читател.

Изпълнено! И поздрави от Теди на Генерала!

Ивайло Йолчев

Ивайло Йолчев

Редактор

Ивайло Йолчев е работил във вестниците "7 дни спорт", "Планета спорт" и "Стандарт", агенциите Standartnews и OFFnews, както и в PR сферата. Носител на журналистическата награда "Черноризец Храбър" за 2011 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Красимира

Красимира

09.02.2021 | 13:44

Поклон пред Човека и лекаря ген. Мутафчийски !

Отговори
4 2
Тошко

Тошко

08.02.2021 | 10:39

И аз срещнах джуджето Хаяско. Осмелих се да го питам,защо иначе добър лекар,влезна в схемата с Ковид? Защо преди година по БТВ заяви твърдо,че вируса не е опасен,а сега яко ще мрат хора. Питах го,но той ме подмина........

Отговори
5 13
Пепо

Пепо

08.02.2021 | 10:35

Няко малки хора ,стават големи пред камерите......

Отговори
1 12
Ангел Грънчаров

Ангел Грънчаров

08.02.2021 | 07:18

Да не гласят генерала за политически пост та му правят такава нескопосана реклама? Той и Хитлер е бил много любезен даже с децата пред камерите и според рекламите от онова време...

Отговори
16 17
Aham

Aham

08.02.2021 | 07:58

Че какво лошо има ако го гласят за висок политически пост? Омръзна ни от завършени простаци и циници начело на държавата!

Отговори
15 12

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай