Следвайте ни

Съдът отряза убиеца на Милен Цветков, друсал яко и карал бясно

viber icon

22-годишният Кристиан Николов, подсъдим за смъртта на журналиста Милен Цветков, остава в ареста. До седмици в Софийския градски съд ще бъде насрочено разпоредителното заседание по делото за тежкия  пътен инцидент от миналия Великден, съобщи БНР.

С какви мотиви Николов получи пореден отказ за по-лека мярка за неотклонение? Извън ареста може да извърши друго престъпление срещу транспорта - извод, който съдебният състав направи въз основа на експертизи, според които е ударил колата на Цветков след употреба на три вида упойващи вещества, с двойно по-висока скорост от разрешената, а пътният инцидент се е случил на оживено кръстовище в светлата част на деня, т.е. под заплаха са били пешеходци и други водачи.

Съдия Веселина Ставрева посочи, че свидетели са заявили, че Кристиян е употребявал наркотици и преди катастрофата. Тя обаче отказа да се произнесе по тежката правна квалификация за убийство с евентуален умисъл, заради която младият мъж е заплашен от тежко наказание, включително и доживотен затвор.

По исканото от Кристиан Николов да бъде освободен под домашен арест, който да се следи с електронна гривна, заседава 5-членният състав, който на първа инстанция ще решава за вината му.

Преди да чуе за пореден път "не", Кристиан Николов заяви, че задържането му под стража е в услуга на прокуратурата, не на правосъдието, а съдът е подложен на натиск по делото.

Той ще отговаря сам за смъртта на Милен Цветков, защото, както стана ясно в съдебната зала, прокуратурата се отказала да търси наказателна отговорност от майка му - Десислава Пешева, за това, че му е позволила да седне зад волана на джипа, собственост на фирмата ѝ.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

Тони

Тони

09.01.2021 | 10:00

Браво! Значи все пак имаме и независими Съдии! Но не разбрах, защо нафуканата мама-милионерка се е отървала от наказателна отговорност? И ако това е фирмена кола къде са данъчните и не я подгонят? Докога ще бъдат лъгани НОИ и ще се ползват служебни коли от семействата за битови цели. Или и те, като онези дето си накупиха мерцедеси за служебни коли и писали, че ще карат банички с тях.

Отговори
1 0
Карай бясно, на червено!

Карай бясно, на червено!

08.01.2021 | 22:40

Бясно карай на червено, направи за мене нещо откачено. Нещо диво, нетипично, все едно какво, но нека е различно. О-о-о, да полудеем тази нощ! Не искам вече да сме прилични, да сме порядъчни и вечно романтични. О-о-о, да полудеем тази нощ!

Отговори
7 0
Дедо

Дедо

08.01.2021 | 22:33

Да върне Милен и ще го пуснем,няма страшно да не се притеснява момчето. До като не се случи това в пандиза!

Отговори
6 0
Карай бясно, на червено!

Карай бясно, на червено!

08.01.2021 | 22:28

Карал бясно на червено....Направил за кретенчетата в колата нещо наистина много откачено! Нали тъй беше мечтата на чалгар(к)ите?

Отговори
5 1
ИСТИНАТА

ИСТИНАТА

08.01.2021 | 21:31

НА МЕН ЛИЧНО ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ МИ ПРИЛИЧА НА ОПИТ ЗА СПЛАШВАНЕ ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО ОТНОВО--УДАР- МЪЖ ТИЧА КЪМ КОЛТА НА МИЛЕН ОТВАРЯ ВРАТАТА ИЗКАРВА ГО ДА СЕ УВЕРИ ЧЕ Е ЖИВ ВДИГА РЪКА С ПАЛЕЦ ЧЕ ВСИЧКО Е НАРЕД С МИЛЕН И ПАК ГО ПОСТАВЯ НА ШФЪОРСКАТА СЕДАЛКА--ПИТАМ АЗ НА КОЙ Е ДАЛ СИГНАЛ С ПАЛЕЦ С ДВИГНАТА РАКА ЧЕ МИЛЕН Е ЖИВ?? И ВЪОБЩЕ КОЙ Е ТОЗИ МЪЖ ИКАКВО Е ТОВА СТРАННО ПОВЕДЕНИЕ--ДА НО ОТ РАСКЪСТВАНИЯ ВЪТРЕШНИ ПРИЧИНЕНИ ОТ СИЛНИЯ УДАР И С КОЛАНА КОЙТО Е БИЛ ВЪРЗАН МОЖЕ БИ ДОКАРВАТ ПО-КЪСНО СМЪРТА МУ--БОГ ДА ГО ПРОСТИ ТОЙ БЕШЕ НАЙ-НЕУДОБНИЯ ЖУРНАЛИСТ ГОНЕН ОТ ВЛАСТА МНОГОКРАТНО--НАКРАЯ МУ ПРЕМЕСТИХА И ПРЕДАВАНЕТО В ПОЛУНОЩ ЗА ДА ГЛЕДАТ ПО-МАЛКО ХОРА--ДА АМА ХОРАТА СТОЯХА БУДНИ И ГО ЧАКАХА

Отговори
4 2
до устината

до устината

09.01.2021 | 11:25

милен е трябвало да бъде сплашен а не убит по подобие на корнелия нинова --две леки катастрофи за седмица с леки наранявания-но изпълнителя на поръчката е натиснал малко по силно педала на газта

Отговори
0 1
Ivan zavet

Ivan zavet

08.01.2021 | 19:04

6ibaigi tes ligi to sfetttt i bkai ......

Отговори
2 6

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?