2374
Следвайте ни

Съдът отхвърли жалбите срещу зеления сертификат

viber icon

Административният съд в София е отхвърлил над 30 жалби на граждани за спиране на заповедта на здравния министър с последните противоепидемични мерки. Поне 20 от тях са срещу зелените сертификати, но никоя не е уважена.

Жалбите се гледат от различни съдийски състави. Жалбоподателите твърдят, че са ощетени от недопускане на работа или ограничен достъп до закрити обществени места, както и от необходимост от средства за тестове.

Съдиите отхвърлят жалбите с мотива, чe посочените вреди не са доказани, а oбщecтвeният и дъpжaвният интepec нaддeлявaт нaд личния.

Отделно рискът от увреждане на човешкото здраве е заплаха за всички човешки права и свободи, както и за демократичния ред, пише в конкретни съдебни определения, предаде bTV.

 
 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

Човек

Човек

01.11.2021 | 21:56

Човек е съвкупност от физическо тяло, духовна същност и социални взаимоотношения. С цел запазване на биологичното съществувание, със зелените сертификати се отнемат социалната среда и духовното развитие. И като махнеш две трети от живота, какво остава - живуркане. Честито на печелившите, предимно от средите на ваксинираните. Отпускат ви малко въже за да се обесите сами.

Отговори
8 2
евала за

евала за

01.11.2021 | 22:19

точния коментар

Отговори
2 2
Аааа няма сами

Аааа няма сами

01.11.2021 | 22:28

Да се бесят . Неееее . За тях има план . На всеки 6 месеца ще се боцкат , щото иначе лошо . Ще си заминават от една обикновена настинка . Те са вече заминали , за това са толкова озлобени . Прецакаха ги и сега страдат . Ще се молят сами за ваксините . Няма само за ковид да се боцкат , ами и за грип . Всяка година по 3 игли . Две за ковид и една за грип . И тяхната не е лесна . И ако се отключи някакво заболяване , което са нямали преди , густо . Опитни мишки .

Отговори
6 1
киндли

киндли

01.11.2021 | 20:27

нормално е да отхвърли тъпите им жалби. Браов на съдиите

Отговори
8 15
Я се разходи

Я се разходи

01.11.2021 | 21:10

По улиците и искай да ти покажат сертификата . Да видиш колко може да поемеш в миризливата тролска муцуна . Да си носиш зъбите в шепа . Заради ей такива нещастници 20% страдаме всички 80% . Време е за масов бой . Де що е ваксинирано , да му се избиват зъбите и да яде със сламка поне 6 месеца . После пак да му се избиват и пак да яде 6 месеца със сламка. Вашата майка продажна . Ама сте мишки вие , криете се . Нещастници . Тук много говорите , ама навън като мастии мълчите .

Отговори
11 5
Народът

Народът

02.11.2021 | 07:44

е казал "Простотията не ходи по гората. Ходи по хората"

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?