Следвайте ни

Румен Радев се консултира с партията на Слави и "отровното трио"

viber icon

Президентът Румен Радев започва срещи с извънпарламентарни партии на "Дондуков" 2. Те са част от поредицата консултации за датата, организацията и провеждането на предстоящия парламентарен вот.

От 10 часа днес ще се състои среща с партията на Слави Трифонов "Има такъв народ". В 11.15 часа президентът ще разговаря с представители на Обединение "Демократична България". В 12.30 часа ще се състои консултация със сдружение "Изправи се.БГ" и "Отровното трио". Последната среща за деня - с ПП "Възраждане", ще започне в 13.45 часа. 

 
 
  
  
  
  

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

ИСТИНАТА

ИСТИНАТА

09.01.2021 | 10:08

РАДЕВ НЯМА СМИСЪЛ ОТ ТАКИВА КОНСУЛТАЦИИ--СТИГА СИ НЕ ЗАБЛУЖДАВАЛ И ТИ -- С ИЗБОРИ БОЙКО НЯМА ДА ПАДНЕ--АРЕСТУВАЙ ГО И ПРАВО В ЗАТВОРА--ИМАШ ПОДЧИНЕНА АРМИЯ--НАД 2 МИЛИОНА ПЕНСИОНЕРИ ПОЛУЧАВАТ ПАРИ ОТ НЯКОЛКО-МЕСЕЦА ПРИ ДЪРЖАВНА АДМИИСТРАЦИЯ НЯМА СЪКРАЩЕНИЯ А ТЕ СА НАД 440-000 И С ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА СТАВАТ ОКОЛО МИЛИОН РАБОТОДАТЕЛЯТ ИМ Е БОЙКО ПЛАЩА ИМ ДОБРИ ЗАПЛАТИ ПЛЮС БОНУСИ--ТРЯБВА ДА ИМА ЗАКОН ЧЕ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ НЕМОГАТ ДА ГЛАСУВАТ НА ИЗБОРИ ЗАЩОТО ЕСТЕСТВЕНО ТЕ ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА РАБОТОДАТЕЛЯТ СИ --ВМЕСТО ДА РЕШАВАТ ПРОБЛЕМИТЕ НА ХОРАТА ТЕ РЕШАВАТ ИЗБОРИ--ДУРИ И ДА ИМА ИЗНЕНАДА И НЯКОЯ ПАРТИЯ ДА ИЗЛЕЗЕ НАПРЕД --ТО В ПАРЛАМЕНТА ПОЧТИ ВСИЧКИ ЩЕ СЕ ОБЕДИНЯТ СРЕЩУ ПАРТИЯТА ПОБЕДИТЕЛ И ПАК НЯМА ДА ДОСТИГНАТ ГЛАСОВЕ ДА ОПРАВЛЯВА --ПОСЛЕ БОЙКО Е ИЗМИСЛИЛ РЕЗЕРВНА СХЕМА ЗА КОПУВАНЕ НА ДЕПОТАТИ КОИТО СТАВАТ ИЛИ НЕЗАВИСИМИ ИЛИМИНАВАТ В ДРУГИ ПАРТИИ---ДА СМЯТАШ ЧЕ С ИЗБОРИ В БГ НЕЩО ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ ТОВА ЗНАЧИ ТИ ДА НЕ СИ ЖИВЯЛ ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ В БЪЛГАРИЯ--ТОЛКОВА ЛИ ЗА БЪЛЪЦИ НИ СМЯТАТЕ--32 ГОДИНИ СЕ ВЪРТИМ В ЕДИН ОМАГЙОСАН КРЪГ-А ПОЛИТИЦИТЕ И ПАРТИИТЕ СА СИ ВСЕ ЕДНИ И СЪЩИ

Отговори
1 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?