Следвайте ни

Румен Радев присъства на военноморското учение "Бриз 2020" СНИМКИ

viber icon

Президентът наблюдава демонстрации от военноморско учение с международно участие "Бриз 2020"

Президентът и върховен главнокомандващ на Въоръжените сили Румен Радев присъства на деня за високопоставени гости на националното военноморско учение с международно участие "Бриз 2020". На Морската гара в Бургас държавният глава беше посрещнат с военни почести. 

От борда на фрегата „Горди“ президентът наблюдава демонстрации на операции по морска сигурност в отговор на кризи. Военнослужещите демонстрират действия по ликвидиране на пожар на кораб в пристанище, преодоляване на последствията от инцидент с търговски кораб на море, операция по овладяване на похитен търговски кораб, евакуация на ранен военнослужещ. 

В ежегодното учение „Бриз“ участват 27 плавателни съда, 2 самолета, 7 вертолета и 2 413 военнослужещи от ВМС на България, Белгия, Грузия, Гърция, Италия, Испания, Румъния, САЩ, Турция и Франция, Втората постоянна група кораби на НАТО от силите за отговор на Алианса.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

jon bon

jon bon

17.07.2020 | 11:29

Бриза до го отнесе надалече!

Отговори
2 1
Трафик

Трафик

17.07.2020 | 11:25

От роско ме беше срам и у нас и в чужбина.... Мистър биин...

Отговори
0 2
Трафик

Трафик

17.07.2020 | 11:24

Така Така Кой ДА НИ ОТСРАМИ Оная Торба BILLA ли?!?! Благодарни сме българските граждани на Президента Радев Гордеем се с вас...

Отговори
1 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?