Следвайте ни

Румен Радев наложи вето върху част от Закона за подземните богатства

viber icon

Президентът Румен Радев върна за ново обсъждане в Народното събрание на Закона за изменение и допълнение на Закона за подземните богатства, приет на 22 юли 2020 г. Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава. 

Държавният глава упражнява конституционното си право, воден от разбирането, че подземните богатства са ресурс, който трябва да се използва с грижа за околната среда и в обществен интерес. Той изразява несъгласие с отделни разпоредби относно концесиите за добив на подземни богатства, като използване на ресурси на трети лица, разширяване на правата на концесионерите, удължаване на срока на концесията и създаване на рискове за околната среда и здравето на хората.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (16)

ГОРДОСТ....

ГОРДОСТ....

31.07.2020 | 10:23

ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ БЪЛГАРСКИЯ ДОСТОЕН ПРЕЗИДЕНТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Отговори
0 0
Алекс

Алекс

30.07.2020 | 17:36

Бойко Борисов на сапун! Доган и Пеевски под ножа!

Отговори
2 5
Георги

Георги

30.07.2020 | 12:33

нямам особено мнение за президента, направи ми лошо впечатление, че в началото на протестите застана рамо до рамо с курнелийка, но тук с това решение може да направи нещо добро, раздаваме си златото на канадците на безценица, мисля, че по договор получаваме 1%, а съседна румъния прибира 30%... да видим обаче дали не е поредния пр трик и след седмица всичко да се измете под килима.

Отговори
5 4
Румка

Румка

30.07.2020 | 11:36

Явно тук харесват продажника и крадеца народен,който се прочу с нощните си шкафчета с милионите € ,с продължение да ни ограбва,като мутра и управлява,като такъв и като Диктатор на България..

Отговори
7 12
Пройчо

Пройчо

30.07.2020 | 11:49

Как достигнахте до това проникновено заключение госпожице Румка? Аз никъде из коментиращите не видях някой да защитава Борисов. По-скоро хората изразяват мнение за прецедента тоест президента. Ако аз не харесвам зеле сигурно автоматично ще заключите, че обичам моркови. Да ама не - аз не ги харесвам и двете. Хайде приятен ден и другия път да си използвате сивото вещество преди да коментирате.

Отговори
9 6
Само Локо

Само Локо

30.07.2020 | 10:54

Най лошия и алчен презедент

Отговори
11 11
Само Локо

Само Локо

30.07.2020 | 10:52

Тъкъв като Радев няма и Ботсвана Заради комисионната която не можа да, вземе от Грипените 3 милиона и половина евро накара България да застане брат срешу брата Излиза с Юмруци като Че Гевара и тласка България към Гражданска война Като презедента Асад в Сирия Кумири са му Ердоган И Асад военен може да знае много езици но не е човек. Той и неговите съветници опънаха чадър на Бобокови и за Комисионна напълниха България с буклуци от Европа. Този малък плъх иска да стане голям мишок

Отговори
12 11
Олеле

Олеле

30.07.2020 | 11:25

Първо се научи да пишеш, после коментирай!

Отговори
5 10
Николова

Николова

30.07.2020 | 11:34

Олеле, Вие сте типичен червен трол. Нека ви напомня, че хората изразяват мнение тук а не са на матура по български език! Ако Вие изизквате перфектен български от коментиращите, можете ли да докажете перфектен такъв?

Отговори
8 4
РЕАЛИСТ

РЕАЛИСТ

30.07.2020 | 11:49

Човече, пишеш измишльотини. Ако този президент имаше и най-малко провинение досега твоите мафиоти да го бяха смазали. Ама няма. И отказа да бъде един от тях. Затова му търсят и под вола теле. Питам се обаче ти защо подкрепяш мутрите? Или и ти си СИК-джия???

Отговори
8 10
До Николова

До Николова

30.07.2020 | 11:56

Уважаема Николова, принципно сте права, особено ако става въпрос за дребни грешки, но... Когато правописът е на ниво 2-ри клас, едва ли интелектът и способностите на индивида да мисли и разсъждава са на ниво висше образование.

Отговори
2 2
ОХО

ОХО

30.07.2020 | 10:33

Де го тоя президент,ние нямаме президент

Отговори
10 9
ГОРДОСТ И БЛАГОДАРНОСТ ЗА ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ -БЪЛГАРСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ!!!

ГОРДОСТ И БЛАГОДАРНОСТ ЗА ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ -БЪЛГАРСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ!!!

30.07.2020 | 10:05

РАДЕВ ПРЕЗИДЕНТ FOREVER============ РАДЕВ ДОСТОЙНИЯ БЪЛГАРСКИ ПРЕЗИДЕНТ ..................... ЩЕ ТЕ ИЗБЕРЕМ ОТНОВО .... МНОГО СМЕ ДОСТОЙНИ СМЕ ЩЕ ТЕ ПОДКРЕПИМ...БЛАГОДАРИМ ЧЕ СИ НА МЯСТОТО СИ..... ПОЛИТИК С УМЕНИЯ И ИНТЕЛЕКТ НА СВЕТОВНО НИВО.....ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ..... ПОКАЖЕТЕ НИ ДРУГ ТАКЪВ ПРЕЗИДЕНТ НА КОЯТО И ДА Е ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА С ТАКИВА УМЕНИЯ КАТО НА НАШИЯ ПРЕЗИДЕНТ... УМЕНИЯ БУДЕЩИ ЗАВИСТ И ВЪЗХИЩЕНИЕ В НАТОВСКИТЕ ПАРТНЬОРИ.... ХУБАВО Е НЯКОЯ МЕДИЯ ДА СЕ СЕТИ И ДА ПУСНЕ МАЛКО КАДРИ ОТ УЧАСТИЯТА НА РУМЕН РАДЕВ В НАТОВСКИТЕ ПРЕГЛЕДИ НА АВИО ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НА АВИО АСА ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ.....!!!! ЩЕ СЕ ИЗПЪЛНИТЕ С ГОРДОСТ И БЪЛГАРСКО ДОСТОЙНСТВО ОТ ТОВА КОЕТО ЩЕ ВИДИТЕ И ЧУЕТЕ КАТО МНЕНИЕ ОТ НАТОВСКИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ.....

Отговори
13 15
ДА ТЕ МЯМА....

ДА ТЕ МЯМА....

30.07.2020 | 09:58

УНИКАЛЕН СИ РАДЕВ ---ПРЕЗИДЕНТ ОТ КОЙТО ЕДИНСТВЕНО НЕ МЕ Е СРАМ...В НОВАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ.... ПРЕЗИДЕНТ С ДОСТОЙНСТВО И КАЧЕСТВА ЗА КОИТО БОРИСОВ МЕЧТАЕ .....НО САМО МЕЧТАЕ....!!!! ГОРДЕЯ СЕ С ПРЕЗИДЕНТ ОТ КОЙТО СЕ ВЪЗХИЩАВАТ ВСИЧКИ НАТОВСКИ СПЕЦИАЛИСТИ НЕ САМО ВЪВ АВИАЦИЯТА...ПРЕЗИДЕНТ КОЙТО Е ДОКАЗАЛ ВИСОК КЛАС КАТО АС ... ИНТЕЛЕКТ И ПОЗНАНИЯ ...ЧОВЕК ВЛАДЕЕЩ ЕЗИЦИ И НИВО НА КОМУНИКАЦИЯ НА СВЕТОВНО ПОЛИТИЧЕСКО РАВНИЩЕ.... БЛАГОДАРНИ СМЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ И ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ ЧЕ ИМА ЕДИН БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК И ТОВА Е НАШИЯ ПРЕЗИДЕНТ ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ ЗА КОЙТО СВЕТА Е ДАЛ СВОЯТА ОЦЕНКА..... НАШИТЕ НАТОВСКИ ПАРТНЬОРИ СЕ ПРЕКЛАНЯТ И СА ИСТИНСКИ ВЪЗХИТЕНИ ОТ УМЕНИЯТА НА ГЕНЕРАЛ РАДЕВ....ИСТИНСКИ НАТОВСКИ ГЕНЕРАЛ... НА ДРУГОТО НИВО Е ОБАЧЕ ГОСПОДИНА ГОНЬО БАЛКАНСКИ - БОЙКО БОРИСОВ КАРУЦАР .ОТДЕВАЩ ЧЕСТ И ГОРКАТА МЕРКЕЛ СЕ ПУЛИ ...МИНАВАЩ ЗАД ГЪРБА НА ПРЕМИЕРИТЕ И ДЪРПАЙКИ ГИ ЗА САКАТА... А СЪСЕДИТЕ ГО МЕТНАХА В УЧЕБНИЦИТЕ КАТО БАРБА ГАНЬОС ... ПОВЕЧЕ КАКВО ДА СЕ КОЕНТИРА.....СМЕХ СМЕХ СМЕХ.... И ЩЕШЕ ДА Е СМЕХ АКО НЕ Е ТРАГЕДИИЯ..... ВЕРНО Е ЧЕ АКЪЛА НЕ Е КАТО ТОВА ИЛИ ОНОВА ДА МУ ГО НАБУТАШ НА ЧОВЕКА.....ЗА БОРИСОВ СТАВА ВЪПРОС... УНИКАЛНО ПРОСТО ДАВАЩО САМО ПРИРАСТ БАЛКАНСКО ЧУДО..... МОЗЪКА НО ТОВА НЕЩО Е ОБРАТНО ПРОПОРЦИОНАЛЕН НА ГЪЗАА МУ....

Отговори
14 15
Ватенка

Ватенка

30.07.2020 | 13:10

Впрофесията си може да е добър но като президент много под нулата.

Отговори
3 2
Пройчо

Пройчо

30.07.2020 | 09:16

Този индивид ще остане в историята, като най-некадърният и най-лесно манипулираният ни държавен глава. Дано да си вземем поуките поне за следващите избори.

Отговори
24 25

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво очаквате от промените в кабинета "Борисов 3"?