Следвайте ни

Румен Радев: Готов съм със състава на новия служебен кабинет ВИДЕО

viber icon

Оценката на досегашното Народно събрание ще даде народът на предстоящите избори. Това бе лаконичният отговор на президента Румен Радев в отговор на журналистически въпрос по време на тържеството за откриване на учебната година в пазарджишкото ОУ "Христо Смирненски", където държавният глава бе специален гост. Той първоначално отказа да отговаря на актуални въпроси, като заяви, че не иска да политизира този прекрасен празник. След церемонията обаче все пак заяви, че е готов със състава на новия служебен кабинет. Не пожела да цитира имена на бъдещи министри, като обясни, че правителството ще бъде обявено официално утре.

Запитан какъв е най-важният урок за досегашните политици, Радев отговори, че трябва да се мисли преди всичко за България, а това невинаги е било така.
Държавният глава подчерта, че е избрал именно това учебно заведение, защото то е най-старото в града, основано още през 1823 година от местния будител епископ Дионисий. 
В обръщението си той каза, че българското училище е храм на знанието и свято място, където децата се превръщат в осъзнати личности.
После благодари на учителите и родителите за грижите и всеотдайността им към младото поколение.
"От Вашата позитивна роля и от Вашата подкрепа зависи бъдещето на децата. Без тях образованието няма да отбележи успех" - заяви Радев и пожела здраве и на добър час през новата учебна година. Специално обръщение той направи и към първолаците, като им каза, че ги очакват много нови вълнения, знания, но и приятелства и им пожела успешна първа учебна година.
След церемонията Румен Радев разгледа базата на ОУ "Христо Смирненски" и отдели време за разговор с екипа на учебното заведение.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Еййййййй

Еййййййй

15.09.2021 | 13:48

Радев никой не те иска мръс но човече

Отговори
7 5
Йори

Йори

15.09.2021 | 12:09

Съсипа държавата, силно се надявам хората да гласуват против този комунист!

Отговори
7 8
jon bon

jon bon

15.09.2021 | 11:29

Мунчо изчезни, докато още можеш!!!

Отговори
9 8
Нали

Нали

15.09.2021 | 11:27

Естествено, че е готов! Дошли са инструкциите от Масква!

Отговори
10 9
Сик

Сик

15.09.2021 | 12:25

Радев е човек на Козяк, бе неграмотник.

Отговори
2 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?