Следвайте ни

Румен Петков: Ген. Атанасов ме подслушваше - имам документи!

viber icon

АБВ и БСП имат съгласие по политики и няма да правят механичен сбор за гласове. При останалите коалиции е видимо, че става въпрос за пазарлък. Така лидерът на АБВ Румен Петков обясни защо партията ще се яви на изборите със социалистите пред bTV.

"7 г. след като ме изключиха, не съм решил да се връщам в БСП. Коалицията е въпрос на съгласие по политики. Това е правилна крачка в правилната посока" , обясни още той.

Тепърва ще се говори кои ще са представителите, които да бъдат издигнати за депутати. „АБВ предлага съдържание и носители, които излъчват енергия и чистота. Аз няма от какво да се притеснявам и не съм кандидат“, заяви той.

 Допирните точки между двете партии били социалните политики и гарантиране на енергийна независимост.

Петков коментира и скандала с подслушването на политици. „За съжаление считам, че с този главен прокурор няма да има последици“, каза той. По думите му е много важно да се изясни дали тези лица са подслушвани във връзка с престъпление или просто за да се знаят „намеренията им“.  Аз самият бях подслушван от Атанас Атанасов, като опозиционен политик, както и Димитър Калчев и Костадин Паскалев . Виждал съм документи от тези подслушвания. Подслушвано бе и Американското посолство, не знам защо им е трябвало да го подслушват, но бяха подслушвани всички - от портиера до посланика, каза още Петков.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Батко

Батко

25.05.2021 | 10:21

Имаш документи? Къде са?

Отговори
2 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?