2374
Следвайте ни

Росица Пейчева вдигна невиждан купон в родопски носии за музикален юбилей

viber icon

Певицата Росица Пейчева събра близки и приятели, за да отбележи 30 години на професионалната музикална сцена. Купонът се проведе в специално за нея място - село Лилково, където от 3 години насам снима своите видеоклипове. Тържеството бе в тесен кръг, като на него присъстваха най-близките хора на изпълнителката. 

Своя празник тя откри с изпълнение на заглавната песен от новия <210> албум “Заспало е челебийче“, последвана от още няколко мелодии. Финал на официалната част даде голямо хоро, което обедини всички гости на дансинга. Веднага след това диджеят Мирослав Ангъчев даде начало на неформалното тържество с любимата песен на Росица Пейчева и съпруга ѝ Николай - I Will Always Love You на Уитни Хюстън.

Росица Пейчева избра за празника си традиционна родопска носия, която след това смени с елегантен тоалет. Певицата се похвали, че по този повод е успяла да осъществи и една голяма своя мечта - да види цялото си семейство в родопски носии.

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?