Следвайте ни

Рокади на върха: Назначиха нов изпълнителен директор на НАП

viber icon

С решение на Министерския съвет Галя Димитрова е освободена като изпълнителен директор на Националната агенция за приходите и на длъжността е назначен Румен Спецов. 

Както "Марица" писа, шефката на данъчните е излязла в дълъг отпуск. Освен нея още няколко ключови началници на дирекции в НАП също от вчера не са в офисите си.

Новоназначеният Румен Спецов е висококвалифициран експерт с над 10 години опит в НАП, както и с експертиза в областта на данъчната политика и законодателство и защитата на националната сигурност. Завършил е Стопанската академия „Д.А. Ценов“ – Свищов, със специалности „Икономика и търговия“ и „Вътрешен финансов контрол“, както и Академията на Министерството на вътрешните работи със специалност „Защита на националната сигурност“. В периода 2009 г. – 2015 г. е работил в Централното управление на НАП, а от 2001 г. до 2006 г. е работил в Териториална дирекция на НАП – Добрич. През последните години е консултант в областта на финансите и данъчното законодателство. 

Решението на Министерския съвет е прието неприсъствено.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Новите калинки

Новите калинки

14.05.2021 | 17:58

На правителството на Черепа и Чукундура

Отговори
0 0
Бъбу

Бъбу

14.05.2021 | 12:59

И живее в дубай също като Божков.... и е страшен та чак грозен на външен вид, и е пълно с негови разголени снимки в фб, и както става ясно няма кой знае какъв опит в системата, абе мъжка калинка.

Отговори
5 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?