Следвайте ни

Родители настояват за дистанционно обучение от септември

viber icon

След по-малко от месец започва новата учебна година в условията на продължаваща епидемиологична обстановка. Ето защо все още се обсъжда дали ще трябва задължително всички да са в клас или може някои да се обучават дистанционно. На този етап от МОН предвиждат от вкъщи да учат само децата с медицински проблеми. Но родители настояват всеки от тях да има право да прецени дали да пусне детето си на училище, съобщи Нова телевизия.

„Детето ми е абсолютно здраво, но то живее с възрастните ми родители. Това би ги изложило на риск. Затова подготвихме петиция сами да решаваме дали да пуснем децата си на училище", каза за „Здравей, България" родителят Румяна Драганова.

„Учителят говори с учениците, пише, дезинфекцира стаята. Няма как в същото време да контактува с още 4-5 деца”, коментира Асен Александров, директор на 51-о СУ „Елисавета Багряна”.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Дида

Дида

18.08.2020 | 13:14

Като има кой да ти гледа децата, дръж си ги у вас и си учете както искате. Ние сме за децата ни да ходят на училище.

Отговори
3 0
Киро

Киро

18.08.2020 | 12:50

Учителят говори с учениците, пише, дезинфекцира стаята. Няма как в същото време да контактува с още 4-5 деца”, коментира Асен Александров, директор на 51-о СУ „Елисавета Багряна”. Това изречение е без всякакъв смисъл, дизенфекцирането не е работа на учителя, а на чистачките.

Отговори
1 0
Мима

Мима

18.08.2020 | 12:48

Глупост!!!! Родители НЕискат това. Никой не искат

Отговори
1 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?