2374
Следвайте ни

Роди се нова тройна коалиция на промяната ВИДЕО

viber icon

"Продължаваме промяната" подписа коалиционно споразумение с ПП „Волт“ и ПП „Средна европейска класа“ за съвместно явяване на парламентарните избори на 14 ноември 2021 г, съобщиха от формацията. Представляващи коалицията са Кирил Петков и Асен Василев.

Коалицията се обединява около идеята за продължаване на промяната в управлението на държавата, следвайки принципите на нулева корупция и спиране на изтичането на държавен ресурс по непрозрачен начин. Основните цели на коалицията са създаването на икономическа среда, която да подпомага свободното развитие на малкия и среден бизнес, привличането на стратегически, високотехнологични инвестиции, справедливо и балансирано разпределение на средствата на държавата и върховенство на закона.

Приоритет за обединението ще бъдат инвестициите в качествено образование, развитие на по-добро и достъпно здравеопазване, модерна инфраструктура и социална политика, осигуряваща достойни доходи на възрастните хора.

Разговори за присъединяване към коалицията се водят и с други партии, които биха припознали основните политически цели и приоритети на „Продължаваме Промяната“ и са готови да спазват заложените в споразумението принципи, пише NOVA.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Не "ПРОМЯНА", а ПОДМЯНАТА ПРОДЪЛЖАВА!

Не "ПРОМЯНА", а ПОДМЯНАТА ПРОДЪЛЖАВА!

21.09.2021 | 09:34

Все още не е късно да ги спрем!

Отговори
1 0
Не ПРОМЯНА, а ПОДМЯНА!

Не ПРОМЯНА, а ПОДМЯНА!

21.09.2021 | 09:29

Бъдете сигурни и мислете преди да гласувате!

Отговори
1 0
Споко бе

Споко бе

21.09.2021 | 08:28

Явно яко ги е страх от ГЕРБ, след като куцо, кьораво и сакато се сгодяват, обединяват, присъединяват..само и само да се докопат до властта...Споко бе, мошеници, Герб пак ще ви бие и пак ще се наложи да възстановява золумите, които направихте в управлението на държавата.

Отговори
1 3
Пепи

Пепи

20.09.2021 | 22:35

Коалиция на подмЯната!Всякакви опити за докопване до властта!Света ни се смее, хаоса е голям, всички цени са космически, хората изнемогват, а тези се хилят и говорят глупости!Ще имаме невероятни, дясно ориентирани с леви реализации плазмодийчета в парламента!

Отговори
9 3
Олеле

Олеле

20.09.2021 | 22:08

След тази "промяна" държавата ни ще е за закриване. Така ще я опоскат (ако вече не са), че свят ще ни се завие.

Отговори
12 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?